אוכל כחול היה במשך שנים דבר שאנשים ניסו להימנע ממנו, בשל החשש ההגיוני מכמות מופרזת של צבעי מאכל. אך בשנה הקרובה, נראה שכל זה צפוי להשתנות, עם הגעתו של טרנד חדש – ואפילו בריא – לצלחת שלנו.

לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות

כמדי שנה, דירג מגזין ה"ניו יורק טיימס" היוקרתי את הטרנדים הקולינרים של השנה הקרובה. השנה מעריכים עורכי העיתון כי דווקא האוכל הכחול, על כל גווניו, הוא שיכבוש את הצלחת שלנו. אם אתם ספקנים לגבי הניבוי, נותר רק להיזכר בצבע השחור שכבש את הצלחות של כולנו בשנה שעברה.

בין המזונות שצפוים לככב השנה: תה כחול חדש ממזרח אסיה, בטטה סגולה שתצבע את המאכלים שלנו וכמובן – הספירולינה המוכרת שתספק גוון כחול ייחודי. בישראל הטרנד כבר תופס תאוצה ובלא מעט מקומות ניתן למצוא פנקייקים, שייקים ואפילו קפה בגוון כחלחל. אך עוד מוקדם לדעת איך תתקבל התופעה החדשה. גזר הדין יינתן, כמו תמיד, באינסטגרם.