חשד לרצח בבאקה אל גרביה: הרוג ופצוע קשה מירי
תושב באקה אל גרביה מת מפצעיו כתוצאה מירי, ואדם נוסף בן 25 נפצע באורח בינוני. גורמי רפואה שהגיעו למקום פינו את הפצוע לבית החולים הלל יפה וקבעו את מותו של ההרוג. כוחות משטרה מבצעים סריקות אחר מבצעי הירי ואוספים ממצאים בזירה. הרקע והנסיבות בבדיקה

המשטרה חוקרת חשד לרצח בבאקה אל גרביה, לאחר שתושב המקום מת הלילה (בין שישי לשבת) ותושב נוסף בן 25 נפצע באורח קשה כתוצאה מירי. הרקע ונסיבות האירוע בבדיקה.
דיווח על ירי ברחוב בבאקה אל גרביה התקבל במוקד 100 של המשטרה, וגורמי רפואה שהגיעו למקום פינו למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה שני נפגעים - אולם גורמי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו של אחד מהם, שמת מפצעיו בדרך.
"כשהגענו למקום הייתה המולה רבה", סיפר דניאל סילוק, פרמדיק מד"א. "גבר כבן 24 שכב בסמוך לכניסה למבנה כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם מספר פצעי ירי בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות שכללו נשמות, עיסויים ומתן תרופות - אבל הפציעה שלו הייתה קשה, ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו".
כוחות משטרה מבצעים סריקות אחר מבצעי הירי, לצד איסוף ממצאים בזירה על ידי חוקרי זיהוי פלילי.