N12
פרסומת

תהל בת ה-17 נהרגה בתאונה באשקלון: "הייתה הראשונה לעזור"

המשטרה חושדת כי בן הזוג של אחת האחיות שנסעו ברכב באשקלון נהג במהירות מופרזת תחת השפעת אלכוהול. חשד נוסף שנבדק הוא שהנוסעים לא חגרו חגורות בטיחות. שתי אחיותיה של תהל נפצעו אנוש וקשה: "תאונה מחרידה"

תמיר סטיימן - לא לשימוש
ולהבה בלום
פורסם:
הקישור הועתק

תהל מעול בת ה-17 היא הנערה שנהרגה בתאונת הדרכים הקטלנית באשקלון. המשטרה בודקת את החשד שלפיו בן זוגה של אחת האחיות שנסעו ברכב נהג תחת השפעת אלכוהול - דבר שהוביל לתאונה הקשה ולמותה של תהל. עוד נבדק כי בן הזוג, שנפצע קשה, נסע במהירות מופרזת וכן שהנוסעים ברכב לא היו חגורים. אחיותיה של תהל, בנות 20 ו-14 נפצעו באורח אנוש וקשה. צוות מד"א קבע את מותה של הצעירה במקום ופינה את הפצועים לבית החולים ברזילי בעיר.

אחייניות של האם הגיעו לבית החולים וביקשו מהציבור להתפלל על האחיות שנפצעו: "מבקשות ממי שיכול שיתפלל שתעבור הגזרה הזאת מעלינו, הן בסכנת חיים". 

תאונת דרכים באשקלון
מנוע הרכב מוטל על הכביש | צילום: דוברות המשטרה

דודתה של תהל סיפרה לחדשות 12: "היא הייתה ילדה יפה וחכמה. תמיד עזרה לכולם, והייתה הראשונה לגשת לעזור". 

מחקירה ראשונית של בוחני התאונות עולה כי מעט לאחר השעה 03:00 התנגש רכב פרטי סקודה בה נסעו המעורבים לאחר שאיבד שליטה מסיבה שנחקרת כעת ואז התנגש בעץ על אי התנועה ברחוב זה. כתוצאה מעוצמת ההתנגשות אף ניתק מנוע הרכב ועף למרכז הכביש. חוקרי המשטרה החלו באיסוף עדויות בזירה ובחקירת התאונה.

זירת התאונה באשקלון
זירת התאונה באשקלון | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובשים ופרמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה בצעירה שנפצעה אנושות ומסרו כי השניים האחרים סובלים מפגיעה רב מערכתית. בוחני תאונות הדרכים במשטרת ישראל החלו בחקירת נסיבות התאונה.

פרסומת

חובש רפואת חירום במד"א, בן טטרו, סיפר: "מדובר בתאונת דרכים מזעזעת. המנוע היה מפורק לאורך הנתיב במרחק רב מהרכב, שעמד במרכז הכביש עם פגיעות קשות בחלקו הקדמי. סמוך לאבני השפה של אי התנועה שכבה צעירה כבת 20 עם פגיעה רב מערכתית קשה ביותר, היא הייתה ללא סימני חיים ולאחר בדיקות רפואיות לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה בשטח".

אל תפספסו את ועידת המשפיעים 2019! נבחרת הכתבים המובילה של ישראל פוגשת את האנשים המשפיעים במדינה! >>> מהרו להירשם עוד היום