N12
פרסומת

הציע ממתקים וכסף – וביצע מעשים מגונים באחייניות בנות ה-5 עד 11

חשוד בן 44 מקריית מלאכי נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים באחייניותיו הקטינות. מהחקירה עלה כי באחת הפעמים החשוד ניסה "לכפר" על מעשיו והציע לאחת הילדות סכום של 100 שקל תוך שהוא מתנצל על המעשה

החדשות12
פורסם:
הטרדה מינית (אילוסטרציה)
צילום: 123 RF, חדשות
הקישור הועתק

הציע ממתקים וכסף – ותקף: תושב קריית מלאכי בן 44 נעצר בחשד שתקף מינית את אחייניותיו הקטינות במספר מקרים לאורך תקופה ארוכה. כתב אישום צפוי להיות מוגש עוד היום (ראשון) נגד החשוד. על פי החשד, הגבר נהג לפעול על פי אותה שיטה, באמצעותה הציע לילדות הצעירות ממתקים וכסף, לעתים אף בביתן – ואז היה תוקף אותן.

בחקירה שהחלה לפני מספר שבועות, בעקבות דיווח שהגיע ממרכז "בית לין" (מרכז הגנה לילדים) עלה כי החשוד ביצע מעשים מגונים בבנות משפחתו - בנות 5-11 בלבד. במהלך החקירה עלה כי טרם מעצרו פנה החשוד לאחת הקורבנות, התנצל על מעשיו ואף הציע לה 100 שקלים כפיצוי, במטרה שתסלח לו.


מהחקירה עלה כי לעתים החשוד נהג לבצע את המעשים הקשים בביתן של בנות המשפחה וברכבו הפרטי, תוך שהוא מנסה להשיג את קרבתן בעזרת ממתקים וכסף. בימים האחרונים הועברו חומרי החקירה לידי הפרקליטות שצפויה להגיש נגדו כתב אישום.