N12
פרסומת

התחזית: זה לא נגמר, עלייה בעומסי החום

התחממות בימים הקרובים, הקלה לקראת אמצע השבוע

מתן יעקב, חזאי
החדשות12
פורסם:
עומסי חום כבדים בכל הארץ
זה לא נגמר. התחממות בימים הקרובים | צילום: פלאש 90, נתי שוחט, חדשות
הקישור הועתק

אחרי הפוגה קצרצרה בעומסי החום, היום (שבת) חוזרים להתחממות. עומסי חום קיצוניים יורגשו בצפון ובדרום, והשמיים יהיו בהירים. המגמה תמשיך גם בתחילת השבוע, עם ירירדה קלה בטמפרטורות רק לקראת יום רביעי.

בצפון נרגיש היום עלייה בטמפרטורות. מזג האוויר יהיה בהיר. תהיה הכבדה בעומסי החום, שיהיו בינוניים בתל אביב ובאזור מודיעין וקיצוניים בעמקי הצפון ובאילת. בהרים יהיה עומס חום מתון. בים – גובה הגלים יהיה פחות ממטר, הים יהיה נוח עם רוחות לא חזקת, כ15 עד 25 קמ"ש. טמפרטורת המים תהיה 30 מעלות.

ההתחממות של היום תימשך גם בראשון, עם הכבדה בעומסי החום. לאחר מכן, יום שני יהיה דומה והקלה מסוימת, אם בכלל נרגיש רק לקראת אמצע השבוע ויום רביעי.

הטמפרטורות החזויות להיום: בירושלים 30 מעלות, בתל אביב 30, בחיפה 29, בנהריה 30, בקצרין 32, בצפת 28, בטבריה 37, בטייבה 30, ברחובות 31, בבית שמש 31, בים המלח 39, בבאר שבע 34 ובאילת 40 מעלות.