N12
פרסומת

"סיפור חדש מתחיל", "ישראל זקוקה לאחדות"

חברי הכנסת מטעם כחול לבן, הליכוד וישראל ביתנו התראיינו הערב, דקות אחרי פרסום תוצאות מדגם חדשות 12. "מקווה שהנשיא יעמוד במילתו", אמר ח"כ מאיר כהן מכחול לבן. "לא התרגשנו גם כשתקפו אותנו", הגיב נציג ישראל ביתנו. תגובות הפוליטיקאים

החדשות12
פורסם:
עופר שלח בחירות 2019
עופר שלח בחירות 2019 | צילום: החדשות 12, החדשות12
הקישור הועתק

דקות אחרי תוצאות מדגם חדשות 12 שהראה שלראש הממשלה נתניהו אין 61 ממליצים, התראיינו נציגי כחול לבן, ישראל ביתנו והליכוד באולפן הבחירות המיוחד. " לא נהיה בממשלה צרה בראשות אף אחד", אמר ח"כ אלי אבידר, מס' 4 בישראל ביתנו. "סיפור חדש מתחיל", הגיב לו ח"כ עופר שלח מכחול לבן.

"אני שומע פרשנויות על החוכמה שלי ושל אחרים בנוגע לבניית הממשלה הבאה", אמר ח"כ שלח. "אני אהיה חלק מאלה שיובילו את המשא ומתן ומקווה שהתוצאות נכונות ולנתניהו אין 61, סיפור חדש מתחיל"

.

ח"כ אבידר, היה מסויג יותר, למרות התוצאה המעודדת של מפלגתו: "התוצאות לא סופיות, נוריד את התקוות". "לא נהיה בממשלה צרה בראשות אף אחד, ברור שישראל צריכה ממשלת אחדות רחבה". 

"לא התרגשנו כשתקפו אותנו", הגיב ח"כ אבידר לדבריו של ח"כ דודי אמסלם מהליכוד שאמר שליברמן הוא חלק מהמחנה הלאומי ורמז כי מתבקש שהוא יחבור לגוש הימין. "לא התרגשנו גם כשתקפו אותנו, מי שירצה אחדות אנחנו נלך אתו, אם אתם תזרמו עם הבחירה של העם אני מעריך שתקום ממשלת אחדות".

"אני מקווה שהנשיא יעמוד במילתו, אנחנו המפלגה הגדולה והנשיא צריך להטיל על גנץ את הרכב הממשלה", אמר ח"כ מאיר כהן מכחול לבן. " זה מה שהעם רוצה, ממשלת אחדות, כך אמרנו וזה מה שאני מקווה שיהיה".