התוצאות אמנם לא סופיות אבל כבר עתה ברור שההישג הגדול ביותר שייך למפלגה של בן גביר וסמוטריץ', שמסתמן על פי התוצאות העדכניות שתקבל 14 מנדטים. מלבד שני האישים הבולטים בראש, ברשימה ישנן דמויות נוספות שכדאי להכיר.

הכירו את חברי הכנסת ה-25

רשימת הציונות הדתית לכנסת:

1. בצלאל סמוטריץ'

2. איתמר בן-גביר

3. אופיר סופר

4. אורית סטרוק

5. יצחק וסרלאוף

6. שמחה רוטמן

7. אלמוג כהן

8. מיכל וולדיגר

9. עמיחי אליהו

10. צביקה פוגל

11. אבי מעוז

12. אוהד טל 

13. לימור סון הר מלך

14. משה סולומון

במקום ה-5 ברשימה נמצא יצחק וסרלאוף, בן 30 בלבד, הוא נולד בתל אביב, נשוי עם שלושה ילדים - וצפוי להיות חבר הכנסת הצעיר ביותר. בין השאר פעיל במאבק לגירוש המסתננים מדרום ת"א. וסרלאוף גם לימד בישיבת הסדר בדרום ת"א שאותה הקים עם הרב אטינגר שנרצח בפיגוע ליד אריאל וכן שימש כסגן יו"ר צעירי האיחוד הלאומי.

במקום ה-9 ממוקם הרב עמיחי אליהו, שגר עם אשתו ו-6 ילדיו בהתנחלות רימונים שבשומרון. אליהו הוא רב דתי-לאומי, מנכ"ל איגוד "רבני קהילות" שאותו הקים, שירת כלוחם בחטיבת הצנחנים והקים את ארגון "צו אחד" הפועל לשמירה על ערכי החיילים שומרי המסורת.

לאחרונה תקף את יו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי, על רקע החלטתה להפעיל תחבורה ציבורית בשבת. "מי שקנתה ילד באמזון לא תחנך אותנו", כתב. בשיחה עם N12 לאחר מכן הבהיר: "כוונתי בציוץ הייתה לצביעות ולסטנדרט המוסרי הכפול של הגב' מיכאלי, שהטיפה נמרצות לאחרים נגד פונדקאות בטיעון שזהו 'סחר בגוף הנשים', אך ברגע שהתאים לה - זנחה את כל העקרונות שהטיפה להם". 

במקום ה-11 ממוקם יו"ר מפלגת נעם אבי מעוז, אב לעשרה מירושלים, ששימש בעבר כמנכ"ל משרדי הפנים והשיכון. מעוז התבטא לא פעם נגד להט"בים: "אחד התחומים שאנחנו מזהים בהם איום על עם ישראל והחברה הישראלית הוא נושא המשפחה". הוא אף מתנגד לשירות נשים בצה"ל: "שיינשאו ויגדלו משפחה לתפארת". 

במקום ה-12 נמצא אוהד טל, נשוי ואב לארבעה מאפרת, שנחשב למועמד הליברלי במפלגה. הוא שירת כמפקד טנק בחיל השריון, הדריך וניהל פרויקטים חינוכיים ב"קרן למורשת הכותל", הקים וניהל את "מרכז השליחות של הציונות הדתית" – ארגון גג של עשרה ארגונים הפועלים לעידוד בני הציונות הדתית לצאת לשליחות בתפוצות.

בנוסף היה טל מנכ"ל בני עקיבא העולמית. בחלק מכלי התקשורת החרדיים דווח כי הוא תומך ברפורמיים - והדבר עורר סערה. במפלגת הציונות הדתית דחו את הדברים ומסרו בתגובה כי "מדובר בפרסום שקרי ומסולף".

במקום ה-13 ממוקמת לימור סון הר מלך, אם לעשרה משבי שומרון. מראשוני הגרעין הדתי בחומש, שם התגוררה עם בעלה שלום (שולי) הר-מלך ז"ל - שנרצח ב-2003, בפיגוע שבו היא עצמה נפצעה - שעות לאחר מכן ילדה את בתם.

הר מלך הובילה את המאבק נגד פינוי היישובים בצפון השומרון בהתנתקות והפכה לאחד מסמלי המאבק. היא עוסקת עוסקת בחינוך לציונות ומרצה במסגרות שונות בפני נוער, תלמידי מכינות וחיילים  וכן עסקה בהוראת ספרות ובייעוץ חינוכי. התחייבה כי תפעל בין השאר לביטול חוק ההתנתקות ותקדם את "השיבה לחומש". 

_OBJ

במקום ה-14 ממוקם הרב משה סולומון, נשוי ואב לשישה מקריית גת. סולומון הוא סגן אלוף במילואים ששימש כיו"ר ומייסד ארגון 'הנני' - רשת קהילות משימתיות, לשעבר מנהל תוכניות הצוערים לשלטון המקומי והיה חבר דירקטוריון ויו"ר ועדת החינוך בקריית יערים.

בעבר סיפק עדות אופי לסוהר לאחר שהורשע בעבירות מין קשות בעצור ביטחוני בכלא שקמה ב-2017 , על הסוהר נגזרו 12 שנות מאסר. "אישיות מועילה לחברה שאינו מהווה סיכון", כתב עליו סולומון. לאחר מכן טען כי לא ידע שאותו סוהר כבר הורשע במעשים.