שרן השכל במכתב לשר סער: "שיקרת לי"
סגנית השר שהודיעה על התפטרותה שלחה מכתב חריף לשר סער • "שיקרת לעם ישראל, אני מתפטרת", כתבה • סער הגיב: "הסיבה היחידה להשתוללות שלה - כישלון ניסיונה לסחוט כספי מימון מפלגות"

חה"כ שרן השכל שהודיעה אתמול על התפטרותה מתפקיד סגנית שר החוץ גדעון סער, שלחה לו היום (רביעי) מכתב חריף ובו כתבה: "שר החוץ גדעון סער, שיקרת לי, שיקרת לעם ישראל. אני מתפטרת מתפקידי כסגניתך". הודעת השכל על התפטרותה הגיעה לאחר אישור חוק החסינות ממעצר לעריקים.


השכל שנבחרה לכנסת הנוכחית מטעם סיעת תקווה חדשה בתוך המחנה הממלכתי, החלה את דרכה בכנסת במסגרת מפלגת הליכוד בכנסת ה-20. לאחר הודעת גדעון סער על פרישה מהליכוד, ולקראת הבחירות לכנסת ה-24, עזבה את המפלגה והצטרפה למפלגת תקווה חדשה של גדעון סער.
כחלק מתפקידיה כיהנה כיו"ר ועדת החינוך, התרבות והספורט, ולאחר מינויו של סער לשר החוץ, מונתה לסגניתו עד שהתפטרה אתמול מהתפקיד. בקדנציה האחרונה הצביעה לא פעם נגד עמדת הקואליציה והממשלה בחקיקה בנושא צה"ל.
ממפלגתו של סער הימין הממלכתי נמסרה "הסיבה היחידה להשתוללות של סגנית השר השכל היא כישלון ניסיונה לסחוט כספי מימון מפלגות, כדי שאלה יאפשרו לה לנסות לסחור בהם על מנת להשיג מקום בכנסת הבאה. ניסיונה להפוך לסיעת יחיד שעות ספורות לפני פיזור הכנסת - ואחרי שמיצתה את הקדנציה כסגנית שר החוץ מטעם הסיעה - הינו מופרך, חצוף, כפוי טובה וכמובן אינו עומד בתנאים הקבועים בחוק".

