ליברמן: "גם החרדים מבינים - תם עידן נתניהו"
יושב ראש ישראל ביתנו תקף את נתניהו: "הופך את התוכנית המדינית של טראמפ לכלי ניגוח במאבק פוליטי ואלקטורלי". על החרדים: "כל עולה חדש שעשה צבא הוא יותר יהודי מדרעי וגפני. גנץ מתקפל - הח"כים של כחול לבן התאבדו בשביל גפני שיישאר בועדת הכספים"

יושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן התייחס הערב (שבת) לתוכנית השלום של טראמפ - וטען כי נתניהו משתמש בה כ"כלי ניגוח במאבק פוליטי". "נתניהו עסוק רק בדיבורים", תקף ליברמן בריאיון לדנה ויס בחדשות סוף השבוע. "בשניים במרץ אזרחי המדינה יכריעו אם הם שולחים את הכסף שלהם לחיילים ולחינוך או לישיבות ולמשתמטים".
"מי שמפרסם חודש לפני בחירות תוכנית מדינית חייב לקחת בחשבון שבמקום דיון יסודי זה יהפוך לכלי ניגוח במאבק פוליטי ואלקטורלי", אמר ליברמן. "הצעת החוק של ישראל ביתנו לגבי בקעת הירדן מונחת מזמן על דוכן הכנסת. כרגע מבחינת נתניהו הכל דיבורים".
יו"ר ישראל ביתנו התייחס לדבריו של אבו מאזן על עולי ברית המועצות בכינוס הליגה הערבית - וטען כי הוא "אימץ את עמדת הרב הראשי יצחק יוסף". "מבחינתי כל עולה מרוסיה ומאתיופיה שמשרת בצבא ומשלם מיסים הוא יותר יהודי מדרעי וגפני". ליברמן הוסיף: "בשניים במרץ האזרחים מצביעים האם הכסף יושקע בחיילים ובחינוך או בישיבות". כמו כן הבטיח: "לא יהיו בחירות רביעיות. אמרנו בצורה ברורה שנצטרף לממשלת אחדות לאומית בלבד - ועמדנו במילה".