N12
פרסומת

"גיליתי מול 35 אלף איש שחבר שלי בוגד בי"

מיקאילה פרסמה סרטון טיקטוק ובו הסבירה כיצד זיהתה את בן זוגה עם אישה אחרת בעמוד הפייסבוק "האם אנחנו יוצאות עם אותו הבחור?". הפוסט הפך מאז לוויראלי וזכה ליותר מ-10 מיליון צפיות

היקס
היקס
פורסם: | עודכן:
מקאילה
צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

מיקאילה מידז'יאנובסקי בת ה-23 מפלורידה הייתה בבית עם חבר שלה כשגללה במקרה בפייסבוק ונתקלה בתמונה שלו בעמוד "האם אנחנו יוצאות עם אותו הבחור?" - המיועד לנשים שחושדות שבני זוגן לא נאמנים. 35 אלף איש אנשים רשומים לעמוד, והמשתמשים משתפים לעתים קרובות תמונות שיכולות להיות "דגלים אדומים".

בתיאור הסרטון שהעלתה לטיקטוק, שצבר במהירות יותר מ-10 מיליון צפיות, סיפרה מיקאילה: "שותה לי בשקט בקבוק יין על הספה של החבר שלי, בזמן שהוא שוטף כלים, כי הרגע גיליתי ברשתות החברתיות מול 35 אלף איש שהוא בגד בי ואצטרך להתעמת איתו".

מיקאילה סיפרה בריאיון כי היא הגיעה במקרה לדף הפייסבוק שבו נתקלה בתמונה של החבר שלה, איתו היא יצאה חצי שנה. "התמונה צולמה בלילה שבו הוא פגש את החברה השנייה שלו", סיפרה מיקאילה. "היא מעולם לא פנתה אליי ישירות, אבל היא סיפרה לי את כל הסיפור בתגובות בעילום שם. הראיתי לו את ההודעות בידיים רועדות, והוא הודה מיד שבגד בי. ולא רק בפעמיים שידעתי עליהן, אלא כל כך הרבה פעמים שהוא לא היה מסוגל לזכור".

בהמשך סיפרה מיקאילה שהבחור התחנן שהיא תסלח לו ואפילו אמר שהוא "לא יכול לדמיין את החיים בלעדיה". למרות זאת היא החליטה לעזוב אותו ובעקבות החלטתה, הוא שינה את גישתו במהירות. "הוא הפסיק להתחנן שאשאר ואמר שהוא לא אוהב אותי", סיפרה.

פרסומת

מיקאילה הוסיפה לאחר מכן שהיא ביקשה למחוק את כל ההערות הראשונות שלה על הפוסט, בהן היא עוד ניסתה לגונן על בן זוגה. לדבריה, בשלב הזה היא עדיין אהבה אותו ולא רצתה שיחשבו עליו דברים רעים.

"היו לי תוכניות להתחתן איתו ולהקים איתו משפחה", סיפרה. "קשה מאוד לעכל דבר כזה. זה כנראה היה הרגע הכי חלש שלי, ותגובתי הראשונה הייתה לנסות להגן עליו. אני מקווה שהטראומה שלי תגרום לאנשים לשתף את הסיפורים שלהם, כי לי זה עזר להמשיך הלאה ממערכת היחסים האיומה הזו".