יובל דיין מגיבה לראשונה לפרשת ההטרדה: "תחושת הביטחון תחזור אליי"
אחרי שגבר החשוד בהטרדתה נעצר בעקבות אירוע חריג במהלך הופעתה, הזמרת מתייחסת לראשונה לפרשה • "הרצון שלי להיות נעימה ונגישה חייב לבוא עם הפרדה ברורה", כתבה בפוסט שפרסמה


הזמרת יובל דיין התייחסה הערב (רביעי) לראשונה לפרשת ההטרדה שבה היא מעורבת, אחרי שגבר בשנות ה-50 לחייו נעצר בחשד שעקב אחריה והטריד אותה, ואף הגיע להופעתה למרות תנאי הרחקה שנקבעו לו.
בפוסט שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, לצד תיעוד מהופעתה באירוע התרמה של פורום מיכל סלה, שיתפה דיין בתחושותיה בעקבות האירועים האחרונים. "בנימה אישית מניחה ששמעתם מה אני עוברת בימים האלה", כתבה. "הנושא נמצא בטיפול המשטרה ואני סומכת עליהם על עצמי ועל בורא עולם שהכל יסתדר ותחושת הביטחון תחזור אליי במהרה".
דיין התייחסה גם לקושי שבהצבת גבולות מול הקהל: "למרות היותנו אנשים ציבוריים המרחב האישי של כל אחד ואחת מאיתנו הוא פרטי לגמרי, והתחושה היא מורכבת אבל חשוב לי להזכיר: לכל אחד מאיתנו יש בחירה ואפשרות להחליט מה מתאים ומה חוצה את הגבול שלו".
היא הוסיפה: "אני לומדת מהסיפור הזה שהרצון שלי להיות נעימה ונגישה חייב לבוא עם הפרדה ברורה ועכשיו הדברים יותר מדויקים עבורי". את דבריה חתמה בהודיה לעוקביה על התמיכה והאהבה שקיבלה, והוסיפה: "הביטחון קיים בתוכינו פנימה, והוא לא תלוי באף אדם חיצוני. נתראה בהופעות".
כזכור, בתחילת השבוע נעצר גבר בשנות ה-50 לחייו בעקבות תלונה שהגישה דיין. על פי החשד, הוא נהג להגיע להופעותיה, לתעד אותה ואף הגיע לבית הכנסת שבו היא מתפללת באשדוד בניסיון לפגוש אותה. לאחר שנחקר ושוחרר בתנאים מגבילים, הגיע החשוד באותו ערב להופעתה בהיכל התרבות בתל אביב, במסגרת אירוע התרמה של פורום מיכל סלה. דיין הבחינה בו יושב בשורה הראשונה, סימנה למאבטחים להוציאו מהאולם והוא נעצר בשנית. בדיון שנערך למוחרת בבית משפט השלום בתל אביב הוארך מעצרו.
