N12
פרסומת

התארסו גם: מעיין אדם ויובל צלנר הביאו לעולם בן ראשון

יו"ר הדירקטוריון פה: המגישה בת ה-38 ובן זוגה שמבוגר ממנה בעשור, הביאו לעולם בן ראשון משותף, אח לתבור ולקדם, בהיריון שהגיע כנגד כל הסיכויים אחרי שכבר היו בדרך לפונדקאות. "היה כל כך שווה לחכות לו", כתבה אדם לצד תיעוד מתוק, שכלל גם טבעת על היד שלה ואמוג'י שאומר הכל

לילך מרקוביץ'
פורסם:
אחרי שתי בנות: מעיין אדם מצפה לבן ראשון
צילום: maayanadam, instagram
הקישור הועתק

רגע אחרי שהודתה השבוע שהיא "על קוצים", המגישה מעיין אדם (38) ובן זוגה יובל צלנר (48) הפכו רשמית להורים לבן ראשון משותף, שמצטרף לשתי בנותיהם תבור וקדם, ולבתו הבכורה של צלנר מיחסים קודמים, עמית. "היה כל כך שווה לחכות לו", כתבה היום (שישי) אדם בחשבון האינסטגרם שלה לצד תיעוד מתוק עם הקטן, לצדו חשפה גם אמוג'י של טבעת שאומרת הכל.

אדם ובן זוגה, חבר כנסת לשעבר מטעם מפלגת קדימה, נמצאים במערכת יחסים מאז 2022. שנה לאחר שנודע על הזוגיות שלהם, באפריל 2023, הביאו השניים לעולם את בתם הבכורה המשותפת, תבור, כשאחותה הקטנה קדם באה לעולם ביוני 2024.

מעיין אדם ילדה
צילום: אינסטגרם

הבשורה המשמחת על ההיריון עם בנם הגיעה כנגד כל הסיכויים, לאחר שאדם שיתפה בעבר כי בעקבות ציסטה שהתבררה כגידול סרטני בבטנה היא לא תוכל עוד להביא ילדים בעצמה. השניים כבר עמדו להתחיל הליך פונדקאות, אלא שאז לגורל היו תוכניות משלו, כשבמרץ האחרון היא כבר חשפה בטן של היריון.

פרסומת

בהמשך היא העלתה את רגע הגילוי שבו הניחה את הבדיקה והייתה מבועתת תחילה, לפני שהגיעה השמחה, כשחודש לאחר החשיפה, ערכו בני הזוג אירוע חשיפת מין העובר, שבו ריססו ספריי צבע כחול לאוויר והכריזו למה הם מצפים. זה קרה שבוע אחרי שצלנר עצמו חשף בסטורי שהעלה את מין העובר - ומחק מיד, לא בטוח שבהוראת המגישה, שרמזה לכך אז בעצמה כשרמזה כי השניים מצפים ל"יו"ר הדירקטוריון", שהגיע עכשיו. מזל טוב כפול.