N12
פרסומת

"לא רוצה שישלמו לי על כל דבר, אני בן אדם בוגר": כלת "חתונמי" ניב ארגוב מגיבה לסערה

ניב ארגוב הפכה לאחת הכלות המדוברות של "חתונה ממבט ראשון", כשהגיבה באסרטיביות לאחר שבן הזוג לתוכנית, אסף ורד, שילם עליה בדייט במסעדה מאחורי גבה. בריאיון, סיפרה ניב על תחושת הזמן שמתעמעמת בתהליך בתוכנית, התגובות שהיא מקבלת ברחוב - והשוויון אותו היא מחפשת בזוגיות שלה: "אף אחד לא צריך לשלם עליי, אני בת 35"

הילה יהודה
פורסם: | עודכן:
ניב ארגוב, אסף ורד
ניב ארגוב, אסף ורד | צילום: חתונה ממבט ראשון, קשת 12
הקישור הועתק

קשה לא להיות מושקעים במערכת היחסים של ניב ארגוב ואסף ורד מ"חתונה ממבט ראשון". מצד אחד, אסף שתוך זמן קצר מתמסר ומשקיע במחוות רומנטיות לא שגרתיות, ולצדו ניב שחוותה את התהליך קצת אחרת, והזדקקה לעוד זמן לפני ה'איי דו' הרגשי (מפגש הזוגות מתחיל הערב, אחרי החדשות, קשת 12). באירוע שנערך בחסות מותג האופנה רנואר, הגיבה ניב לסערה שקרתה ברשת סביב ויכוח בינה לבין אסף במסעדה בה אכלו לאחר ששילם עליה את החשבון מאחורי הגב - מחווה אליה לא התחברה במיוחד.

"אני אוהבת מחוות קטנות וגדולות, זה נחמד בזוגיות", הסתייגה ניב והמשיכה. "אני אוהבת כשבחור משלם בדייטים ראשונים, אבל מאוד מאמינה בשוויון. אני פמיניסטית, אבל זה לא מתוך פמיניזם מוגזם". לניב דעה פרוגרסיבית בעניין חלוקת התשלומים ביחסים. "אני לא רוצה להיות עם גבר שמשלם עליי על כל דבר, כשיוצאים אני יכולה לשלם גם. זה דווקא מתוך מקום של לא להתקטנן. אני אדם בוגר, בת 35, ואף אחד לא צריך לשלם עליי בתוך זוגיות. אני מחפשת משהו יותר שיתופי".

בסטורי שהעלתה ניב לחשבון האינסטגרם שלה היא הרחיבה עוד על הנושא: "השיחה שלנו בכלל לא הייתה על דייטים, בשלב הזה כבר ניהלנו משק בית משותף. זו גם לא הייתה הפעם הראשונה שהנושא עלה, אךא המשך של שיחות שכבר היו על הדרך שבה אנחנו רוצים לבנות את הקשר שלנו. הדיון לא היה על מי משלם, אלא על הערכים שמאחורי הדברים".

אחרי הסערה שבעקבות הדברים, היא פנתה לעוקבים בבקשה מהלב: "מאחורי המסך יש בני אדם. אתם לא חייבים להסכים איתי כמובן, אבל אם אפשר לבקש משהו, זה רק עיניים טובות, קצת יותר חמלה, וקצת פחות לשפוט אותנו - אנשים שבאו בסך הכל למצוא אהבה".

פרסומת

ניב הציתה פעם נוספת את הרשתות כשנרתעה מארוחת שף מיוחדת שהכין לה אסף. היא מצדה, חייבת להכניס את הקהל לפרופורציה. "אני רוצה לעשות זום-אאוט ושיבינו שהכרנו אז שבוע וחצי אחרי שהתחתנו ועברנו לגור יחד. לא הייתי בעבודה שבוע וחצי, והארוחה הייתה לי הרבה. זה לא תאם לאיפה שאנחנו בקשר. אני מעריכה את המחווה, זה היה נעים ומרגש, אבל אצלי זה לא תאם לאיפה שהיינו באותו זמן".

למרות הנוכחות האינטנסיבית של המצלמות, הצליחה ניב למצוא רגעים ואיזון בבניית הקשר הרומנטי עם אסף. "כשהבנתי שההורים שלי הולכים לראות את זה, חטפתי רגע כאפה והזדקקתי לבחורה לדבר איתה, אז פניתי לבמאית שלי. הייתי צריכה חוות דעת של אישה. שוכחים שהכרנו בזמנו חמישה ימים, זה שלב מוקדם להתייעץ עם בן הזוג שלך על כל מה שעובר עלייך. מביכות אותי הנשיקות על המסך".

איך את מתמודדת עם התגובות?
"לא יכולתי לצפות לתגובות טובות יותר משאני מקבלת. אנחנו עוד בהתחלה, והסיפור שלנו עומד להיכנס יותר לעומק. יש פרגונים מהמשפחה, החברים וגם אנשים שאני לא מכירה. הרבה נשים אומרות לי שהבעלים שלהן מאוהבים בי, זה מוזר אבל כיף ומחזק. אמרתי למשפחה שלי שלא יקראו טוקבקים ביקורתיים, יש דברים פחות טובים אבל זה לא נוגע מדי. אין משהו שהוריד אותי".

מתחילים איתך הרבה עכשיו?
"כן, ברשתות וברחוב. כשאני נוסעת הרבה על האופניים בתל אביב צועקים לי דברים, אני עונה 'תודה' וממשיכה".