כוכבת “הצלצול” ו”לילו וסטיץ’” דייבי צ’ייס הלכה לעולמה בגיל 35
השחקנית, שזכורה בעיקר מתפקידה כסמארה מורגן ב”הצלצול” וכקולה של לילו ב"לילו וסטיץ'", מתה אחרי שסבלה מדלקת קרום המוח ומזיהומי דם חמורים • בן זוגה חשף כי בשבועות האחרונים נאבקה על חייה: "כל מה שהיא רצתה היה מקום בטוח שבו נוכל להיות יחד"


השחקנית דייבי צ’ייס, שהתפרסמה כמי שגילמה את סמארה מורגן בסרט האימה "הצלצול" ודיבבה את לילו בסרט האנימציה "לילו וסטיץ’", הלכה אתמול (רביעי) לעולמה בגיל 35.
על פי דיווח של TMZ, צ’ייס מתה לאחר שלקתה בדלקת קרום המוח ובכמה זיהומי דם חמורים, שהובילו לקריסת מערכות בגופה. את הדברים מסר בן זוגה, רוי הרננדז.

במהלך אשפוזה פתח הרננדז עבורה קמפיין מימון המונים ב-GoFundMe, שבו תיאר את חומרת מצבה. "המצב שלה הפך לקריטי, והרופאים אמרו לי שייתכן שלא נותר לה הרבה זמן", כתב. "כל מה שהיא אי פעם רצתה היה מקום שבו נוכל לחיות יחד, להרגיש בטוחים ולהיות מאושרים. עכשיו, יותר מתמיד, אני רוצה להעניק לה את תחושת הבית והשלווה הזו בימיה האחרונים".
צ’ייס נולדה בשנת 1990 והייתה אחת משחקניות הילדים הבולטות של תחילת שנות ה-2000. מלבד "הצלצול" ו"לילו וסטיץ'", השתתפה גם בדיבוב האנגלי של "המסע המופלא" ובסרט הפולחן "דוני דארקו". על גילום דמותה המצמררת של סמארה זכתה בפרס MTV בקטגוריית הנבל הטוב ביותר.


לדברי הרננדז, אחרי שהקריירה ההוליוודית שלה דעכה, התמודדה צ’ייס עם שנים קשות שכללו בריונות, נתק ממשפחתה וקשיים במציאת יציבות וביטחון. עוד דווח כי בתחילת חודש יוני אושפזה בעקבות תת-תזונה, זמן קצר לפני שמצבה הידרדר
