N12
פרסומת

בעקבות ההסלמה: הופעת הענק של עומר אדם בוטלה מחר

ההסלמה הביטחונית ושינוי הנחיות פיקוד העורף הובילו להחלטה • הופעותיו בהמשך השבוע ברמת גן בסימן שאלה גדול, אם ההנחיות המחמירות יימשכו • מההפקה נמסר: תאריך חדש יתפרסם בקרוב

נועם כהן
עמית אטיאס
פורסם:
עומר אדם
עומר אדם | צילום: שי פרנקו
הקישור הועתק

הופעתו של עומר אדם שאמורה להתקיים מחר (שני) באצטדיון שלמה ביטוח בפתח תקווה - בוטלה. זאת, בעקבות מתקפת הטילים מאיראן ושינוי הנחיות פיקוד העורף.

לפי ההנחיות המעודכנות, ניתן לקיים התקהלות של עד 200 איש בלבד בשטח פתוח, ועד 500 איש בתוך מבנה סגור. מדיניות התגוננות זו תקפה בשלב זה עד ליום שני בשעה 20:00 בערב. משום שעדיין לא ברור לאן נושבת הרוח בעימות הנוכחי בין ישראל לאיראן, אם ההנחיות הללו לא ישונו או ירוככו עד מחר בשעות הערב - ההופעה לא תוכל לצאת לדרך.

מופע זה בפתח תקווה אמור לפתוח סדרת הופעות ענק של אדם, שמתוכנן לקיים בהמשך החודש הופעות נוספות באצטדיון הלאומי ברמת גן בתאריכים 9 ביוני, 10 ביוני, 11 ביוני ו-15 ביוני, שגם הן בסכנת ביטול - אם ההנחיות המחמירות יישארו. מההפקה נמסר: תאריך חדש למופתע יתפרסם בקרוב.