אנה ארונוב נגד האקס אסף גרניט: "חוצפן! הגיע לבר היין שלנו כדי לגנוב עובדים"
ארונוב סיפרה כי גרניט הגיע לבר היין שלה ושל בעלה בצפון ת"א עם עוד עובד, שהציע לטבח שלהם לעבור לעבוד אצל השף המוכר. "זה מה שאתה עושה? זה דוחה ואתה חוצפן וזה מרתיח אותי", אמרה ארונוב

אנה ארונוב ואסף גרניט יצאו לפני כמה שנים לתקופה של כמה חודשים אבל זה לא מנע ממנו להגיע לבר היין שלה ושל בעלה המסעדן אייל אלגאוי בצפון תל אביב ולטענתה לנסות לגנוב מהם עובדים.
בסטורי זועם שהעלתה אמרה ארונוב: "אני רותחת מעצבים! אסף גרניט הגיע לבר יין שלנו לגנוב עובדים. מה זה השיטה הדוחה הזו? גם ככה אנחנו נלחמים להביא עובדים".
שופטת רוקדים עם כוכבים סיפרה כי גרניט הגיע עם עוד עובד שלו למקום. "ברגע שהטבח שלנו יצא החוצה, העובד שלו ניגש אליו ושאל אותו אם בא לו לעבוד אצל גרניט בחו"ל. בואנה, זה מה שאתה עושה? זה דוחה ואתה חוצפן וזה מרתיח אותי. איכס, באמת? זו הדרך? בר יין קטן שגם ככה נלחם להביא עובדים. אתה נכנס למקום בתור הביג שף כדי לגנוב עובדים. באמת? זו הדרך שלך?".
זו לא הפעם הראשונה שגרניט מנסה לקחת עובדים של אחרים, בנובמבר האחרון המסעדנית רותי ברודו התראיינה לפודקאסט של נדב בורנשטיין וכפיר אביב וסיפרה כי גרניט, משך עובדים מהמסעדה שלה - לשלו: "הוא היה לקוח מאוד טוב שלנו בתקופת הקורונה. העובדים מאוד אהבו אותו והוא פשוט גייס אותם".
