אחרי שנחקר בגין תקיפה ואיומים על מפגינים: הופעותיו של פעיל הימין רועי סטאר בוטלו
סטאר, המתעד את עצמו ברשת מטריד משתתפים בהפגנות שמאל, הגיע עם פעיל הימין מרדכי דוד עד מפתן ביתה של הפעילה סיגל שוקרון • באחד המקרים הוא תועד מרסס מפגין בן 75 בגז פלפל • "אנשים נכנעים ללחץ", טען בעקבות ביטול ההופעה


הופעתו של פעיל הימין הקיצוני רועי סטאר, שתוכננה להתקיים מחר (חמישי) בבר מקומי בהוד השרון, בוטלה. סטאר, שנחקר במשטרה בגין תקיפה ואיומים על מפגינים נגד הממשלה, היה אמור להופיע עם להקת הקאברים שלו The Sting Experience, המבצעת שירים של סטינג ולהקת "פוליס". הופעה נוספת של ההרכב, שהייתה אמורה להתקיים במרץ באולם המופעים בקיבוץ גבעת ברנר, בוטלה גם היא.
"ההופעה שלי מחר בהוד השרון בוטלה בהסכמה", עדכן סטאר את 80 אלף עוקביו באינסטגרם, "זה חבר טוב שלי שם עם מקום קטן. אין לי חוזה איתו. הוא תמיד היה פרפקט איתי, ואני מבין שאנשים נכנעים ללחץ של ברק כהן (האקטיביסט, ע"א) וחברים שלו. זה בסדר, אנחנו במשחק הזה לאורך זמן. Let the games begin כמו שאומרים".
בתקופה האחרונה סטאר החל לתעד את עצמו ברשת מטריד פעילים בהפגנות שמאל ובמחאות נגד הממשלה. בשני מקרים הוא תועד מרסס מפגינים, אחד מהם בן 75, בגז פלפל, ובעקבות כך גם נחקר במשטרה בשל תקיפה ואיומים.
בתחילת השבוע הוא תיעד את עצמו מגיע ביחד עם פעיל הימין המוכר מרדכי דוד, אל ביתה של פעילת השמאל סיגל שוקרון במרכז הארץ. בסרטון שהוא פרסם מאותו ערב, נראים השניים דופקים על דלת ביתה של שוקרון ומתעמתים איתה ועם בן זוגה, כשהמטרה היא להלך עליה אימים.
