הקאמבק המפואר בדרך? סלין דיון מתכננת סדרת הופעות בפריז
הדיווה צפויה על פי הדיווחים לקיים סדרת הופעות בעיר האורות בסתיו הקרוב - ויש גם עדויות ברחובות הבירה הצרפתית שמאששות את הידיעה • דיון ביטלה סופית ב-2023 את סיבוב ההופעות העולמי שלה, שכלל הופעה גם בישראל, בשל התמודדות עם מצב בריאותי ומאז היא לא חזרה לבמה


לאחר שפתחה את אולימפיאדת פריז 2024 בביצוע סוחף לשיר Hymne A L'Amour של אדית פיאף, סלין דיון עומדת בפני קאמבק גדול נוסף, והפעם כזאת שתשמח עוד יותר את המעריצים - סדרת הופעות בצרפת.
דיווח שפורסם בעיתון La Presse קיבל אישור היום (שני) במגזין "וראייטי", וגם כלל אישוש בשטח עם קמפיין ברחובות פריז שכלל פוסטרים עם שמות של כמה משיריה האיקוניים של דיון, בהם Pour que tu m'aimes encore ו-Power of Love. לפי הדיווח, הדיווה הקנדית צפויה לפתוח בסתיו הקרוב סדרת מופעים בעיר האורות ב"פריז לה דפאנס", אולם שנרכש לאחרונה בידי תאגיד "לייב ניישן" ואירח בעבר אומנים כמו טיילור סוויפט, להקת "רולינג סטונס" והראפר קנדריק למאר. דיון, כך על פי הדיווח, צפויה לקיים שתי הופעות בכל שבוע במהלך ספטמבר ואוקטובר באולם שמכיל כ-40 אלף מושבים.
שיריה של דיון הופיעו ברחובות פריז:
ההופעות בבירה הצרפתית תוכננו במקור ל-2020 כחלק מסיבוב הופעות עולמי, במסגרתו גם הייתה אמורה להגיע לראשונה לישראל. מופעים אלה נדחו בעקבות מגפת הקורונה, ובהמשך הסיבוב בוטל לחלוטין בשל מצבה הבריאותי. ב-2022 אובחנה דיון בת ה-57 עם תסמונת "האדם הנוקשה", מחלה נוירולוגית נדירה התוקפת אחד למיליון בני אדם, גורמת לנוקשות שרירים ופוגעת ביכולת ללכת ולשיר, במקרה של דיון. מאבקה המטלטל תועד בסרט "אני, סלין דיון" שיצא ב-2024.
דיון שיתפה במהלך הדוקו בתקווה הגדולה לשוב לבמות ולעשות את הדבר האהוב עליה מכל: להופיע. "לא קשה לקיים הופעה, קשה לבטל הופעה", היא אמרה. "אני עובדת קשה בכל יום, אבל אני חייבת להודות - זה מאבק. אני מתגעגעת לזה כל-כך. אני מתגעגעת לאנשים. אם אני לא יכולה לרוץ, אלך. אם אני לא יכולה ללכת, אזחל. אני לא אפסיק".
