N12
פרסומת

השחקנית ליאת אחירון משתפת במשבר כלכלי: "אני צריכה כסף"

"פעם הייתי 'מישהי' עם 'כוח' וכסף": ליאת אחירון משתפת בפוסט חשוף בפייסבוק כי היא מתמודדת עם משבר כלכלי • מנחת ערוץ הילדים בעבר והשחקנית והזמרת בהווה, כתבה לעוקביה: "ברגעים נמוכים אני מאשימה את עצמי בכישלון"

נועם כהן
פורסם: | עודכן:
ליאת אחירון
ליאת אחירון | צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של ליאת אחירון
הקישור הועתק

השחקנית והיוצרת וכוכבת הילדים לשעבר, ליאת אחירון, שיתפה בפוסט שפרסמה בפייסבוק בסוף השבוע כי היא מתמודדת עם משבר כלכלי.

"אני צריכה כסף, כדי לחיות ואני צריכה כסף כדי לעשות מהאומנות שלי כסף. הייתי פעם 'מישהי', עם 'כוח' (לכאורה) וכסף. כעת כשאני יותר מתמיד אמיתית וקרובה לעצמי - אין לי איך להנגיש את זה. ברגעים נמוכים אני מאשימה את עצמי בכישלון, ברגעים נמוכים אחרים אני מלאת ייאוש. ברגעים אחרים של תקווה, אני יודעת שיש סיבה שעוד נסתרת מעיניי לכל הקושי הזה ופשוט מתפללת".

לצד סרטון שבו היא נראית דומעת, אחירון המשיכה ושיתפה כי היא עובדת על שני אלבומים שנמצאים בתהליכי הפקה. "אני לא מבקשת דבר בחינם. מחפשת מישהו שימכור את המופע שלי ויתחלק איתי ברווחים. אם אתם מכירים מישהו שיכול להתעניין בעשיה אומנותית עם שליחות אנושית, אנא שתפו פוסט זה. אנא כתבו לי".

הזמרת בת ה-51 התחילה את דרכה בלהקת צעירי תל אביב והשתתפה בסדרה "לא כולל שירות". בהמשך התגייסה ללהקת חיל החינוך והנוער. במסגרת שירותה ביצעה בין היתר את השיר "חורף 73". כמו כן, הנחתה אחירון את התוכנית "זאפ לראשון" והצטרפה לצוות מנחי ערוץ הילדים - ממנו פרשה ב-2005. בשנת 2016 הוציאה את אלבומה הראשון "פיסות".