הוכמן עוכב עם נחיתתו בקנדה וחווה ניסיון תקיפה ע"י פרו פלסטיני מחוץ להופעתו: "המנהל שלי הגן עליי"
הקומיקאי הישראלי תיאר בשיחה ב"שש עם" את המתח שחווה בקנדה, על רקע תלונה שהגיש נגדו ארגון אנטי-ציוני, והפגנה פרו פלסטינית שנערכה מחוץ להופעתו עבור קהילה ישראלית: "אסור לוותר - מגיע לישראלים בכל העולם לצחוק וליהנות"

הקומיקאי הישראלי גיא הוכמן חווה אתמול (שני) ניסיון תקיפה בהפגנה של פעילים פרו-פלסטינים מחוץ להופעה שלו עבור קהילת ישראלים בקנדה. בנוסף, עם נחיתתו בטורונטו הוא עוכב לחקירה למשך שש שעות, בעקבות תלונה פלילית שהוגשה נגדו על ידי הארגון האנטי-ציוני קרן הינד רג'אב.
בשיחה ב"שש עם" תיאר הוכמן את המצב החריג: "כשהגעתי לקנדה, עיכבו אותנו שש שעות. כשמשרד החוץ התערב והקונסול הגיע, אז הצליחו לשחרר אותנו. המנהל שלי כבר רצה לבטל את המופע".
עם זאת, הדגיש הוכמן כי לא רצה לאכזב את הישראלים שחיכו: "400 ישראלים חיכו לנו. כשהגענו לשם, ראיתי המון משטרה והפגנות עם מאות אנשים ודגלי פלסטין. ירדתי להגיד תודה לתומכים כי היו גם חבר'ה מהצד שלנו. מישהו באמת ניסה לתקוף אותי, והמנהל שלי הגן עליי".

הוכמן החמיא למשטרה המקומית וסיפר שהיא עצרה את אותו מפגין שניסה לתקוף אותו: "המשטרה אבטחה את הכול והרגשנו ביטחון". לאחר מכן קרא לכל אומן ישראלי לא לוותר על הופעה ברחבי העולם, גם אם ישנן מחאות: "הכי קל זה לבטל, מנסים לעשות הכול כדי למנוע ממך להגיע, אבל מותר להגיע ורוצים שתגיע לשמח את הקהילות הישראליות".
הוא הוסיף לקריאתו לאומנים הישראלים: "גם אם ניסו לעכב וגם אם הפגינו, אסור לוותר, כי הפעם זה אני ופעם הבאה זה אומן אחר, ואחרי זה כבר יהיו הפגנות - ואומנים ישראלים לא יבואו, אז אסור לוותר. מגיע לישראלים בכל העולם לצחוק וליהנות ולהרגיש מה זה עם ישראלי חי".
