הראפר הישראלי על הכוונת: קרן הינד רג'אב הגישה בקשה למעצר של נועם צוריאלי - "ביצע פשעי מלחמה"
לאחר הופעתו של צוריאלי בפראג אמש, הקרן האנטי-ציונית הגישה בקשה לתובע הכללי במדינה לעצור אותו בטענה כי "בהופעותיו קורא הראפר לשיטוח הרצועה" • כך כתב הראפר לקראת ההופעה, כשהוא מלווה באבטחה: "העולם משתנה ולא בקטע טוב"


קרן הינד רג'אב פרסמה אמש (שישי) הודעה לפי הגישה לתובע הראשי בצ'כיה בקשה למעצר של הראפר הישראלי נועם צוריאלי, שהופיע אמש בפראג.
לטענת הקרן האנטי-ציונית, "במהלך שירות מלואים שלו בעזה ביצע צוריאלי פשעי מלחמה". עוד נטען כי במהלך ההופעות שלו, מציג הראפר סרטון של פגיעה ברכוש תושבים בעוד שהוא קורא לשיטוח הרצועה.
אתמול העלה צוריאלי פוסט לקראת ההופעה, שבו כתב כי הוא מאובטח על ידי המשטרה המקומית, וכתב: "העולם משתנה ולא בקטע טוב". הראפר הישראלי הוא לוחם מילואים שנשלח לחמישה סבבי מילואים במהלך המלחמה, והוא מרבה לשתף על חוויותיו משם ברשתות החברתיות וגם ביצירה עצמה, כשהשיר המוכר ביותר שלו נקרא "עוד יום בעזה".
בחודש יולי האחרון הגישה הקרן האירופית בקשה דחופה למעצר שני חיילי צה"ל לאחר שנצפו בקהל בפסטיבל "טומורולנד" מניפים את דגל חטיבת גבעתי. בהודעה שפרסמה הקרן נכתב: "שני אנשים האחראים לפשעים בינלאומיים חמורים, כולל פשעי מלחמה ורצח עם ברצועת עזה, נמצאים כעת על אדמת בלגיה בפסטיבל טומורולנד בעיירה 'בום'. קרן הינד רג'ב... הגישה בקשה משפטית דחופה לתובע הפדרלי כדי להוביל למעצרם תחת חוק השיפוט הבין-לאומי של בלגיה".