יאללה הפועל: תרצה כהן בזוגיות עם שחקן הכדורגל דורון ליידנר
יוצאת "האח הגדול" בת ה-23 נמצאת בזוגיות עם שחקן הכדורגל דורון ליידנר, בן 23 גם כן, שמשחק בימים אלה בקבוצת הפועל תל אביב. ל-mako סלבס נודע שהשניים נמצאים ממש בתחילתו של קשר רומנטי אבל שזה לגמרי קורה

פורסם: | עודכן:

מה עם איסקוב? יוצאת העונה האחרונה של "האח הגדול" תרצה כהן נמצאת בזוגיות חדשה ומסקרנת עם שחקן הכדורגל דורון ליידנר.
על פי מידע שהגיע ל-mako סלבס, השניים נמצאים ממש בתחילתה של הזוגיות ועוד מגששים, אבל זה לגמרי קורה ביניהם. כזכור, בין כותלי בית "האח הגדול" לתרצה היה עניין לא פתור עם ארז איסקוב אך היחסים לא הבשילו לכדי קשר רומנטי.

רק לפני שבועיים תרצה נצפתה במה שנראה כמו דייט עם הדוגמן תומר טליאס אך כעת ברור שתרצה עשתה את הבחירה שלה, והבחור בר המזל הוא דורון. ליידנר משחק כיום בעמדת המגן השמאלי בהפועל תל אביב מליגת העל בהשאלה מאולימפיאקוס ובנבחרת ישראל.
מצאתם טעות לשון?
