אלונה סער במתקפה חריפה: "ממשלה ששונאת בני אדם"
על רקע הדיווחים על כניסה קרקעית לעזה ונאומו של נתניהו על "בידוד מדיני", תקפה השחקנית ובתו של גדעון סער את הממשלה שבה מכהן אביה כשר החוץ • "הספינה שוקעת. הגענו בדיוק לאן שהלכנו. אל דאגה, יש עוד יותר נמוך להגיע וגם לשם נגיע"


השחקנית אלונה סער, בתו של שר החוץ מטעם הליכוד גדעון סער, תקפה היום (שלישי) בחריפות את הממשלה בחשבון האינסטגרם שלה. סער שיתפה ידיעה חדשותית על נאומו של ראש הממשלה נתניהו שבו אמר: "נכנסים לבידוד מדיני. נצטרך להיות סופר-ספרטה" וכתבה: "הספינה שוקעת. הגענו בדיוק לאן שהלכנו. אל דאגה, יש עוד יותר נמוך להגיע וגם לשם נגיע. ממשלה ששונאת בני אדם".
היא המשיכה והתייחסה כוכבת "המפקדת" לדיווחים על תחילת הפעולה הקרקעית בעיר עזה: "ושוב מנצלים את תחושת הנאמנות של חיילים למדינה ולצוותים שלהם כדי לשלוח אותם להילחם. אבל בעבור מי? בעבור מי? מה נשיג עכשיו שלא השגנו בשנתיים לחימה? כדי לכבוש עוד שטח, שיחרימו אותנו גם משם? שטח שנצטרך לפנות מגופות של חיילים צעירים וחטופים מורעבים וילדים עזתים כדי להתיישב בו? לא רוצים לקבור יותר, רוצים לחיות. מחכים לכם בבית. לכל החיילים והחטופים".

בהמשך לכותרת ששיתפה שבה צוטט עמנואל נחשון, לשעבר ראש מערך דיפלמוטיה ציבורית כאומר: "נתניהו מוכר לנו רציונליזציה של הכישלון כסוג של 'גזירת גורל' ומבקש שנלווה אותו במסע לגיהנום שהוא מתכנן עבור מדינת ישראל", היא כתבה: "בקשר רעיל כמו בקשר רעיל, יגרמו לך לחשוב שאין ברירה אחרת".
זו לא הפעם הראשונה שבה סער מבקרת את הממשלה שבה חבר אביה. בחודש אוקטובר 2024, כמה ימים אחרי שאביה שכיהן כיו"ר סיעת "הימין הממלכתית" חזר לליכוד וחזר בו מתמיכה בעסקת החטופים שהסתמנה אז, היא קראה לציבור לצאת להפגין למען החטופים. חודש לאחר מכן כתבה על ההחלטה של נתניהו לפטר את שר הביטחון דאז יואב גלנט: "אם אפשר להחליף שר ביטחון בזמן מלחמה, אז אפשר (ורצוי) להחליף את הממשלה כולה, להקים ועדת חקירה ולהחזיר את החטופים".