N12
פרסומת

בעקבות סכסוך עם שכן: השחקן ג'ונתן ג'וס נורה למוות

השחקן שדיבב את ג'ון רדקורן בסדרת האנימציה "המלך היל" נורה למוות בגיל 59. על פי הדיווח בארה"ב, החשוד בירי, שבינו לבין ג'וס סכסוך ארוך שנים, הגיע עם רכבו, ירה בשחקן מספר פעמים - ונמלט עד שנתפס על ידי המשטרה

mako תרבות
mako
פורסם: | עודכן:
ג'ונתן ג'וס
צילום: רשתות חברתיות
הקישור הועתק

ג'ונתן ג'וס, השחקן שדיבב את דמותו של ג'ון רדקורן בסדרת האנימציה "King of the Hill" נורה שלשום (ראשון) למוות בגיל 59, בשכונת מגוריו שבעיר סן אנטוניו. המשטרה המקומית אישרה כי החשוד בירי הוא שכנו, סיגפרדו אלברז-סגה, בן ה-56 שנעצר מיד לאחר האירוע וכעת חשוד ברצח.

על פי הדיווחים בארה"ב, במהלך השנים האחרונות מערכת היחסים בין השניים הייתה מתוחה, ולאחרונה פרץ ביניהם סכסוך סוער. לטענת עדי ראייה, אלברז-סגה, שגר במרחק שני בתים בלבד מג'וס, הגיע עם רכבו, ירה בשחקן ונמלט, עד שנעצר. כוחות ההצלה שהגיעו לזירה, הבחינו בג'וס כשהוא שכוב על הכביש עם פצעי ירי, ביצעו בו פעולות החייאה, אך מותו נקבע במקום.

ג'וס דיבב את ג'ון רדקורן בסדרת האנימציה של FOX, מעונה 2 עד עונה 13, והוא יופיע גם בפרק השני בעונה ה-14 של הסדרה, וייתכן גם שבפרקים נוספים במהלכה. הוא קיבל את התפקיד לאחר שהשחקן ויקטור אהרון מת בתאונת דרכים ב-1996.