N12
פרסומת

רבקה זהר תוציא אלבום חדש: "חציתי שנה וחצי מאתגרות כפסע מפי תהום"

הזמרת הוותיקה בישרה על אלבום דואטים שיכלול שיתופי פעולה עם אומנים שונים והוציאה סנונית ראשונה מתוכו - את השיר "שמש מזהב" עם אברהם טל • זהר בת ה-76 סיפרה כי חוותה בתקופה האחרונה בעיות בריאותיות שהקשו עליה: "עברתי את זה"

עמית אטיאס
פורסם: | עודכן:
רבקה זהר
רבקה זהר | צילום: דניאל שטרית
הקישור הועתק

רבקה זהר הוציאה היום (ראשון) את השיר "שמש מזהב", שבו היא מארחת את אברהם טל כחלק מאלבום חדש שמכיל כולו דואטים ושיתופי פעולה עם אומנים אחרים.

"אירחתי אומנים יקרים מאוד לליבי אשר לקחו חלק במסע המרגש הזה", מסרה זהר, "חציתי שנה וחצי מאתגרות מאוד כפסע מפי תהום ועברתי את זה". האלבום נוצר בתקופה מורכבת בחייה של זהר בשל בעיות בריאותיות, והשירים מציירים לדבריה תקופות בחייה - מחשבות, תמונות והתבוננות עצמית. "אחד הדברים הכי מרגשים שקרו לי השנה זה לשיר עם רבקה זהר", אמר אברהם טל לרגל צאת השיר, "עם הקול המלאכי שלה ועם שמחת החיים והאנרגיות הכי מהממות שפגשתי. פשוט כבוד גדול בשבילי לשיר איתך".

עוד באלבום ישתתפו ארז לב ארי, אריק סיני, אתי אנקרי, לאה שבת, רז שמואלי, שי צברי ואודי תורג'מן, שהפיק והלחין אותו. לצד תורג'מן, כתבו את השירים שחר הדר, לירון דניאל רבי ועובדיה חממה. בשנה האחרונה קיבלה זהר פרס מפעל חיים מטעם אמ"י (איגוד אומני ישראל).