N12
פרסומת

עולה על הסוס: ביונסה הכריזה על סיבוב הופעות

אחרי המתנה ממושכת מצד המעריצים, הודיעה הכוכבת כי תצא השנה לסיבוב הופעות - אך לא מסרה פרטים נוספים על התאריכים והמיקומים • הטור יתקיים בסימן אלבום הקאנטרי Cowboy Carter, איתו היא מקווה לזכות בפעם הראשונה בקריירה בפרס האלבום בטקס הגראמי

עמית אטיאס
פורסם:
ביונסה
צילום: Brett Coomer/Houston Chronicle, getty images
הקישור הועתק

אחרי המתנה ממושכת מצד המעריצים, ביונסה הכריזה היום (ראשון) כי תצא לסיבוב הופעות לקידום אלבומה השמיני, Cowboy Carter. המיקומים והמועדים שבהם תופיע הזמרת טרם פורסמו, כמו גם מחירי הכרטיסים. עם סיום סיבוב ההופעות האחרון של ביונסה לפני כשנה וחצי, דווח בעיתון "ניו יורק טיימס" כי הכוכבת הגדילה את כלכלת ארצות הברית בסכום שמוערך ב-4.5 מיליארד (!) דולר, נתון זהה למה שחוללה אולימפיאדת בייג'ין לכלכלת סין ב-2008.

אלבום הקאנטרי של ביונסה, ממנו בלט כסינגל המוביל Texas Hold 'Em, הוא החלק השני מתוך טרילוגיית אלבומים של הזמרת. הראשון היה אלבום הדאנס "רנסנס", השני הוא Cowboy Carter שיצא במרץ האחרון, והבא בתור יהיה אלבום רוק לפי כל הדיווחים וההשערות. ביונסה הייתה אמורה להודיע על מסע ההופעות לפני כשלושה שבועות, אלא שדחתה את ההכרזה בעקבות שרפות הענק שפרצו בלוס אנג'לס בסיוע רוחות עזות. בתוך כך, היא ציינה כי תתרום 2.5 מיליון דולר לתושבים שאיבדו את בתיהם באמצעות הקרן שהקימה, BeyGOOD, המסייעת בשגרה לבעלי עסקים קטנים.

בסוף דצמבר האחרון היא הופיעה במחצית משחק חג המולד של ליגת הפוטבול הלאומית (NFL) וביצעה לראשונה משירי האלבום, במופע שהועבר בשידור חי בענקית הסטרימינג נטפליקס.

ביונסה, שהוכתרה לכוכבת הפופ הגדולה של המאה ה-21 על פי מגזין המוזיקה האמריקני "בילבורד", צפויה להופיע הלילה בטקס פרסי הגראמי ה-67 בלוס אנג'לס. מעל הכול, היא מקווה לזכות בפעם הראשונה בקריירה בפרס אלבום השנה על התקליט האחרון שהוציאה. האקדמיה להקלטות החליטה לפרוס את השטיח האדום באירוע המוזיקה החשוב ביותר ולקיים אותו על אף הנזקים הכבדים שספגה הקהילה המקומית. יחד עם זאת, לצד חלוקת הפרסים, הטקס נותב גם לגיוס כספים לטובת השיקום.