N12
פרסומת

טקס משפחות 7 באוקטובר: הכרטיסים אזלו, פועלים להגדלת האירוע

אחרי שפורסמה אתמול רשימת האומנים שישתתפו בטקס הלאומי שאותו מארגנות משפחות 7 באוקטובר, 40 אלף הכרטיסים החינמיים אזלו תוך שמונה שעות • כעת, פועלים המארגנים לקבלת אישורים נדרשים להגדלת האירוע

נועם כהן
פורסם: | עודכן:
עדן חסון, שלמה ארצי, זהבה בן, שולי רנד
עדן חסון, שלמה ארצי, זהבה בן, שולי רנד. יופיעו בטקס | צילום: פלאש 90
הקישור הועתק

מארגני טקס הזיכרון הלאומי שייערך ב-7 באוקטובר בפארק הירקון, מודיעים הבוקר (חמישי) על כך שכל 40 אלף הכרטיסים לטקס אזלו תוך 8 שמונה שעות. לאור הביקוש העצום, המארגנים יפנו כעת לקבלת האישורים הנדרשים להגדלת האירוע. אם אכן יתקבלו, תיפתח אפשרות להזמנת כרטיסים חינמיים פעם נוספת.

"הטקס ישלב בין זיכרון, כאב, גבורה, תקווה ותקומה. ברוח האחדות של הטקס, על הבמה יעלו קהילות, משפחות ואמנים בחיבורים מרגשים", נמסר מההפקה. "משפחות וקהילות 7.10 יוזמנו לאירוע באופן אישי. המארגנים פועלים ליצירת קשר ישיר עם כל המשפחות והקהילות והזמנתן להשתתף באירוע".

גלי עטרי וקורין אלאל בהפגנה נגד המהפכה המשפטית
גלי עטרי וקורין אלאל. יופיעו גם הן בטקס | צילום: חדשות 12

במקביל לתחילת צילומי הטקס הממלכתי שעליו אחראית מירי רגב, שיוקלט מראש וייערך ללא קהל, פורסמה אתמול רשימת האומנים הארוכה שיופיעו בטקס המשפחות. הערב, שאותו ינחו רותם סלע וחנוך דאום, ייפתח עם גלי עטרי שתבצע את "אין לי ארץ אחרת". עוד יופיעו, לפי סדר הא'-ב': אביב גפן, אגם בוחבוט, אדר גולד, בועז שרעבי, היהודים, ואלרי חמאתי, יהודה פוליקר, ישי לוי, כנסיית השכל, מירי מסיקה, מרגלית צנעני, עברי לידר, קורין אלאל, קרן פלס, ריטה, רן דנקר ושלום חנוך. שולי רנד, עדן חסון, אמיר דדון וזהבה בן צפויים להופיע בשני הטקסים.

יונתן שמריז, אחיו של אלון שמריז שנחטף לעזה ונהרג בשוגג על ידי צה"ל, שנמנה עם מארגני הטקס, מסר: "מעולם לא חשבתי שטקס לזכר החורבן שלנו יכול לעורר גם אופטימיות. האומנים הגדולים בישראל נרתמו ויגיעו להופיע בהתנדבות בפני משפחות 7.10 וכל עם ישראל שיעמוד שם איתנו. הימים הם ימים קשים, בלתי נתפסים, אבל החיבוק שאנחנו מקבלים עוטף את כולנו בתקווה שיכול להיות פה גם אחרת. בשם המשפחות, תודה לכל עם ישראל".