N12
פרסומת

פריטים נגנבו מבית ליסין וכתובות נאצה נכתבו נגד בכירים בתיאטרון 

תיאטרון בית ליסין ידע בסוף השבוע מקרה חריג - תלבושות ופריטים נגנבו מההצגה "ארבע אימהות" • מבירור של התיאטרון עולה כי מדובר בעובד לשעבר, שנצפה ברחוב לבוש עם אחת השמלות הגנובות • גורם בתיאטרון ל-N12: "רק רחמנות כלפיו ולא שום דבר אחר"

נועם כהן
פורסם:
בית לסין
תיאטרון בית ליסין | צילום: פלאש 90
הקישור הועתק

מקרה משונה בתיאטרון בית ליסין שבתל אביב: במהלך סוף השבוע האחרון נגנבו מהתיאטרון ע"ש ברוך איבצ'ר  תלבושות ופריטים נוספים מההצגה "ארבע אמהות", ונכתבו כתובות נגד בכירי התיאטרון, בהם המנהלת ציפי פינס. 

מבירור שערך התיאטרון הבוקר (ראשון), ומצפייה במצלמות האבטחה, עלה כי מדובר בעובד לשעבר של התיאטרון, שסיים את עבודתו במקום לפני שנים רבות. מהתיאטרון נמסר בנוסף כי "העובד נצפה היום על ידי אחת מעובדות התיאטרון, כשהוא מתהלך ברחוב לבוש בשמלה של ההצגה".

ציפי פינס
ציפי פינס | צילום: חדשות 12

בשיחה עם N12 סיפר אחד מעובדי התיאטרון כי מדובר במתמודד נפש המוכר שכולם הכירו. "כולנו חשבנו עליו, אבל באמת שלא צריך לפגוע בו. ציפי התייחסה אליו לאורך השנים תמיד מאוד יפה והייתה מדברת איתו. רק רחמנות כלפיו ולא שום דבר אחר".