N12
פרסומת

"עם התקציב של 'פגע וברח' היינו יכולים להפיק 10 'פאודה'"

ברחבי העולם וגם בארצות ערב, "פגע וברח" של ליאור רז ואבי יששכרוף שמשודרת בנטפליקס נמצאת בראש מצעדי הסדרות הנצפות ביותר • בריאיון בתוכנית הלייט של סת' מאיירס, סיפר רז על ההצלחה, ואיך זה מרגיש כשמזהים אותך בניו יורק

נועם כהן
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

על רקע ההצלחה המטאורית של "פגע וברח", הסדרה של נטפליקס שיצרו ליאור רז ואבי יששכרוף, רז התראיין הלילה בתוכנית הלייט נייט של סת' מאיירס. בריאיון שכלל לא מעט הומור, רז שגם מככב בסדרה, סיפר על תהליך היצירה שלה, על ההצלחה ועל הטוויסט שעשה בקריירה שלו, כשהחל ללמוד משחק.

"סצנות הקרב והאקשן בסדרה... זה דומה, אבל זה לא ככה בחיים האמיתיים", סיפר למאיירס מנסיונו כלוחם ביחידת דובדבן. "במציאות זה 30 שניות, ובסדרה זה יכול להימתח על פני 2 דקות. ניסינו לעשות את זה הכי אמין שיש, אבל כאן יש לך הזדמנות לעשות כמה טייקים, בקרב איתי יש לך טייק אחד, אתה משחק על החיים שלך".

רז התייחס לאחת לעניינים המהותיים שבהם נתקלים יוצרים ישראליים בבואם להפיק סדרה בחו"ל – ההבדל בתקציב. "בישראל התקציב מאוד מאוד נמוך. עם התקציב של הסדרה הזו יכולנו לצלם 10 'פאודה'. כשאתה מצלם בארצות הברית, כולם יודעים את התפקיד המאוד מוגדר שלהם. בישראל הכל מעורבב, יום אחד המאפרת יכולה להגיד לך 'לא היית כזה טוב בסצנה הזאת, אתה צריך לעשות את זה שוב וטוב יותר'", סיפר בחיוך.