N12
פרסומת

אחרי המתקפה, גל גדות מגיבה: "מתפללת לימים טובים"

אחרי שספגה ביקורת על כך שלא הביעה תמיכה בישראל, גל גדות מפרסמת פוסט באינסטגרם וכותבת: "הלב שלי נשבר. לישראל מגיע יותר, וכך גם לשכנים שלנו. מתפללת לימים טובים יותר" • מוקדם יותר מאות תקפו ברשתות החברתיות: "לאן נעלמה השגרירה שלנו בזמן שישראל בוערת?"

נועם כהן
פורסם: | עודכן:
גל גדות מתארחת אצל המנחה קונאן אוברייאן
האם המנחה האייקוני הצליח ללמוד עברית? | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", קשת 12
הקישור הועתק

אחרי המתקפה והביקורת נגדה, גל גדות מתייחסת למצב הבטחוני בישראל וכותבת היום (רביעי) בפוסט באינסגטגרם: "הלב שלי נשבר. המדינה שלי נמצאת במלחמה. אני דואגת למשפחה שלי, לחברים שלי, דואגת לעם שלי. המעגל האכזרי הזה קורה יותר מדי זמן. לישראלים מגיע לחיות כמדינה חופשית - ולשכנים שלנו מגיע אותו דבר". 

"לאן נעלמה השגרירה שלנו גל גדות בזמן שישראל בוערת?", כתב גולש אחד, אחר הוסיף: "גל גדות ושירה האס שותקות כשהעם שלהן תחת מתקפה, שלא יספרו אחר כך כמה גאווה הן מביאות לישראל. בושה". עוד צייצן טוויטר זועם הגיב: "בלה חדיד משתמשת באינסטגרם שלה, אחריו עוקבים 41.5 מיליון איש כדי להסית נגד ישראל. גל גדות, 53 מיליון עוקבים, לא עושה את זה. אכזבה".

פרסומת

לצד אלה, אחרים טוענים שזה ממש לא תפקידה לשמש כשגרירה של ישראל בעתות כאלה. "גל גדות לא אמורה וצריכה לקחת את זה על הכתפיים שלה בגלל שרוב העם ניכס אותה אליו כשגרירה. היא לא חייבת לנו כלום". אחרת הוסיפה: "אני לגמרי מבינה אותה. אין לה שום חובה לדבר על מה שקורה עכשיו - היא עשתה כבר מעל ומעבר".

פרסומת

מיה דגן, חברתה של גדות, יצאה להגנתה: "היא צריכה לעשות מה שהיא מחליטה. רגע היא הגאווה של כולם, ובשנייה אחרת היא עוכרת ישראל? מעבר להיותה סופרסטאר היא קודם אדם פרטי, וזכותה לנהוג לפי ראות עיניה. תכבדו אותה". בריאיון שהעניקה גדות ל-N12 לפני פחות משבוע היא הבהירה: "המקום שאתה הכי רוצה להצליח בו זה תמיד בבית. הכי אכפת לי מה יכתבו פה".