N12
פרסומת

כריסטינה אגילרה למען בריטני ספירס: "מגיע לה להיות מאושרת"

שתיהן על המסך מאז שהיו ילדות ולאורך שנות ה-2000 שלטו בריטני וכריסטינה בזירת הפופ הבינלאומית • היום, אגילרה יוצאת להגנתה של ספירס, בעקבות העדות המטלטלת סביב האפוטרופסות של אביה • "היא עברה השפלה, הלב שלי יוצא אליה" • גם אחותה הקטנה של בריטני, ג'יימי לין, החליטה לשבור שתיקה

נועם כהן
פורסם: | עודכן:
כריסטינה אגילרה בריטני ספירס בטקס פרסי MTV
כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס בטקס פרסי MTV, שנת 2000 | צילום: youtube
הקישור הועתק

ארבעה ימים אחרי העדות המטלטלת שהשמיעה בריטני ספירס אודות התנאים של האפוטרופסות של אביה עליה, והתגובות מהקרובים אליה לאורך השנים לא מפסיקות להופיע. הזמרת כריסטינה אגילרה, שנחשבה לאורך הקריירות של השתיים, ליריבה, פרסמה בציוץ ארוך בטוויטר, טקסט אוהב שכלל מסרים של תמיכה והעצמה לבריטני, לצד תמונה מתוקה של השתיים מהילדות.

אגילרה, שגם היא התפרסמה בתוכנית הטלוויזיה "מועדון מיקי מאוס", שרבים מהילדים שהשתתפו בה הפכו לכוכבים (כמו ג'סטין טימברלייק, ריאן רוסלינג וכמובן - ספירס), כתבה היום (שלישי): "בימים שחלפו חשבתי על בריטני ועל כל מה שהיא עוברת", כתבה אגילרה. "זה בלתי מתקבל על הדעת שאישה וכל בן אדם, שרוצים להיות בשליטה על החיים שלהם, לא יוכלו לעשות זאת".

נזכיר שביום חמישי האחרון, ספירס העידה בפני בית המשפט בלוס אנג'לס ודרשה בקולה להתנתק מהאפוטרופסות של אביה ג'יימס, שחלה עליה משנת 2008. לטענתה של כוכבת הפופ בת ה-39, במסגרת ההסכם שנחתם כשהייתה במצב נפשי רעוע ותקף עד היום, בין היתר, הותקן בגופה התקן תוך רחמי שמונע ממנה להיכנס להיריון ונאסר עליה להתחתן.

"כשה'קרובים' ביותר אליך משתיקים אותך, מתעלמים ממך, מציקים או מונעים ממך תמיכה, זה הדבר הכי משפיל והרסני שאפשר להעלות על הדעת", הוסיפה אגילרה. "הנזק שדבר כזה עלול לעשות לנפש האדם הוא לא דבר שיש להקל בו ראש. היא עבדה תחת תנאים לא פשוטים ותחת לחץ שרוב האנשים לא יכולים לדמיין, אני מבטיחה לכם שמגיע לה חופש. הלב שלי יוצא לבריטני. מגיעה לה כל אהבת האמת והתמיכה שבעולם".

מעריצים של בריטני ספירס מחוץ לבית המשפט
מעריצים של בריטני מפגינים למענה, מחוץ לבית המשפט בלוס אנג'לס | צילום: AP
פרסומת


אתמול הייתה זו אחותה הקטנה של בריטני, ג'יימי לין ספירס, שהחליטה לשבור שתיקה. השחקנית בת ה-30 הגיבה לביקורת והתייחסה לפרשה בפעם הראשונה. בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה אמרה: "אני כל כך גאה בה שהיא משתמשת בקול שלה. אם לסיים את האפוטרופסות זה מה שיעשה אותה שמחה - אני תומכת בזה. לא שאני חייבת למישהו משהו, אבל הסיבה היחידה שבגללה לא דיברתי עדיין, זה בגלל שהרגשתי שאני לא יכולה לדבר לפני שאחותי יכולה לעשות את זה עבור עצמה".