N12
פרסומת

התרומה הענקית של ביונסה לנפגעי הקורונה

הכוכבת הבינלאומית הודיעה כי תתרום חצי מיליון דולר עבור אזרחים אמריקנים שעומדים בפני פינוי מביתם • עד סוף חודש ינואר כמאה אזרחים אמריקנים יקבלו צ'ק על סך חמשת אלפים דולר מכוכבת הפופ

n12
פורסם:
ביונסה לאדידס
צילום: @wearivypark
הקישור הועתק

כוכבת הפופ ביונסה הודיעה כי תתרום חצי מיליון דולרים עבור אנשים העומדים בפני פינוי מביתם כחלק מההשלכות הכלכליות של נגיף הקורונה. התרומה תועבר באמצעות קרן הצדקה של ביונסה "BeyGOOD", עבור 100 מאזרחי ארה"ב כשלכל אחד מהם יוקצה מענק של חמשת אלפים דולרים עד סוף חודש ינואר.

עשרות האמריקנים שיזכו לתרומה יהיו בין אלו שנותרו בסיכון הגדול ביותר לאבד את ביתם עקב הפסקתה של תוכנית הסיוע הממשלתית שנועדה לסייע לאזרחים שלא הצליחו לעמוד בקצב תשלומי שכר הדירה.

ביונסה באירוע של קובי בראיינט. פברואר 2020
ביונסה, ארכיון | צילום: beyoncespain, instagram

"משפחות רבות נפגעות בשל המגפה שגרמה לאובדן מקומות עבודה, מחלות וההאטה כלכלית", נכתב בהודעה מטעם הזמרת. "ביונסה תמשיך לסייע ולתמוך באנשים הזקוקים לכך".