N12
פרסומת

ממשיך בראש: ברכה נבחר ליו"ר חד"ש

ועידת מפלגת חד"ש התכנסה הבוקר בשפרעם על מנת לגבש את רשימת המפלגה לכנסת ה-19. ח"כ מוחמד ברכה ימשיך לכהן כיו"ר המפלגה, למקום השני הגיע ד"ר חנא סוויד ובמקום השלישי - דב חנין. ברכה וסוויד הפתיעו והודיעו כי יפרשו לאחר שנתיים על מנת לפנות מקום לצעירי המפלגה

פוראת נסאר
פורסם:
הקישור הועתק
ממשיך בראש המפלגה, ברכה
ממשיך בראש המפלגה, ברכה | צילום: חדשות 2

מאות מתפקדים של מפלגת חד"ש, ערבים ויהודים כאחד, הגיעו החל משעות הבוקר לשפרעם לכינוס ועידת המפלגה על מנת לבחור את הרשימה הסופית שתרוץ לכנסת בבחירות הקרובות.

ח"כ מוחמד ברכה ימשיך להנהיג את המפלגה, לאחר שזכה לתמיכה של רוב המתפקדים והוא יהיה מספר 1 הרשימה. במקום השני יישאר ח"כ ד"ר חנא סוויד. למקום השלישי, כך מסתמן, הגיע ח"כ דב חנין.

לאחר הזכייה, הפתיע יו"ר המפלגה שהצהיר כי בכוונתו לפרוש אחרי שנתיים מהקדנציה ובכך להעניק לצעירי המפלגה הזדמנות להיכנס לחיים הפוליטיים. ח"כ סוויד הלך בדרכו של ברכה, והודיע שגם הוא מתכוון לפרוש לאחר שנתיים.

במקביל, הוחלט ברוב של כ-80% בוועידה כי יובטח מקום לאישה ברשימה, שככל הנראה תתפוס את המקום השני לאחר פרישתו של סוויד בעוד כשנתיים.