N12
פרסומת

ארגון המורים מחריף את העיצומים: מחרתיים - הלימודים בשכבת י' בכל המדינה יתחילו ב-12:00

ארגון המורים הודיע כי ההחלטה נובעת מ"ההתנהלות המזלזלת והמחפירה של משרד האוצר כלפי מורי החינוך העל יסודי" • רן ארז: "לא נעצור עד ששכר המורים המתחילים בחינוך העל יסודי יהיה 12 אלף ש"ח לפחות!"

יעל אודם
פורסם:
מרוויחים יותר? (אילוסטרציה)
צילום: אייל בן יעיש, חדשות 2, חדשות
הקישור הועתק

מחריף את העיצומים: ארגון המורים הודיע היום (שישי) כי הלימודיים מחרתיים בשכבות י' בתיכונים בכל הארץ יחלו בשעה 12:00. זאת, לטענתו, "לאור ההתנהלות המזלזלת והמחפירה של משרד האוצר כלפי מורי החינוך העל יסודי וההצעות המשפילות והפוגעניות של משרד האוצר". 

יו"ר ארגון המורים, רן ארז, הבהיר: "לא נעצור עד ששכר המורים המתחילים בחינוך העל יסודי יהיה 12 אלף ש"ח לפחות! ושכר המורים הותיקים יעלה בהתאמה. לא ניתן יד להמשך השפלת מורי החינוך העל יסודי בישראל". 

בחודש פברואר האחרון הודיע הארגון על שביתת אזהרה בת יום אחד בכל התיכונים, וזאת במחאה על התנהלות האוצר ובדרישה להעלות את שכר המורים המתחילים ל-12 אלף שקלים.

רן ארז
יו"ר ארגון המורים רן ארז | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

"לאחר שנה שלמה של מתן הזדמנויות למשרדי האוצר והחינוך לנהל מו"מ ענייני עם ארגון המורים בקשר לשכר מורי החינוך העל יסודי, הגיעו מים עד נפש!", מסר אז רן ארז.