האקרים חדרו לחשבונות הרשמיים של חברת פייסבוק ולעגו: "גם אליכם אפשר לפרוץ"
קבוצת פצחנים מוכרת הצליחה להשתלט על חשבונות הטוויטר והאינסטגרם של פייסבוק, ואף לפרסם תמונות ופוסטים בשמם. בהודעה שפרסמו בטוויטר של פייסבוק לעגו ההאקרים לאנשי האבטחה של ענקית הטכנולוגיה: "למרות שחדרנו - אתם עדיין טובים יותר מטוויטר"

קבוצת האקרים הצליחה לפרוץ הלילה (שבת) לחשבונות הטוויטר והאינסטגרם הרשמיים של ענקית הטכנולוגיה פייסבוק. קבוצת הפצחנים, המכונה OurMine אף הגדילה לעשות ופרסמה פוסט בשמה של פייסבוק הלועג ליכולות האבטחה של החברה.
מדובר בקבוצת האקרים מוכרת, שכבר פרצה בעבר לחשבונות מדיה חברתית של מספר קבוצות פוטבול אמריקניות.
ההאקרים פרסמו הודעה בשמם דרך חשבונות הטוויטר והאינסטגרם של פייסבוק, והודיעו כי השתלטו על החשבונות כדי להוכיח כמה קל לעקוף את האבטחה של החברה. "ובכן אפילו לפייסבוק ניתן לפרוץ, אבל לפחות האבטחה שלהם טובה יותר מזו של טוויטר", נכתב.

הקבוצה פרסמה גם את הלוגו הרשמי שלהם בסדרת תמונות שהועלו לחשבונות הרשמיים של פייסבוק ומסנג'ר באינסטגרם. ההאקרים אף הוסיפו: "אם תרצו לשפר את אבטחת המידע שלכם, פנו אלינו במייל".
כל הציוצים והתמונות שפורסמו על ידי ההאקרים נמחקו לאחר זמן קצר. בענקית הטכנולוגיה לא הגיבו לתקרית, אך בטוויטר אישרו כי החשבונות נפרצו על ידי "צד שלישי".
מטוויטר נמסר: "ברגע שהבנו את פרטי המקרה, נעלנו את החשבונות שנפרצו. אנחנו עובדים בצמוד עם שותפינו בפייסבוק כדי להחזיר את השליטה בהם לידינו".
