מחאת יוצאי אתיופיה מוצדקת, אך הגבול נחצה
עמית סגל מזדהה עם מחאת בני העדה אבל חושב שברגע שמכילים יידוי אבנים וניפוץ שמשות רכבים - נחצה קו אדום. איך מאפשרים לחסום את הצומת המרכזי במדינה ולמה ראש הממשלה והשר לביטחון הפנים שותקים? פרשנות
מחאת יוצאי אתיופיה שפשטה למקומות רבים בכל רחבי הארץ היא מוצדקת מאין כמותה - אבל הגבול שנחצה הערב הוא בלתי נסבל. כאן זה לא מחאת הפרברים בצרפת. יידוי אבנים וניפוץ שמשות של מכוניות הוא קו אדום.
לו היה מדובר בערבים שמוחים, כבר מזמן היו מופעלים אמצעים אלימים בהרבה - ובמקרה כזה, תרשו לי לנחש שראש הממשלה והשר לביטחון הפנים לא היו "יורדים לבונקר".
מי שאפשר את ההפקרות של חסימת עזריאלי בגלל רגישות יתר לתמונות של פינוי נכים פתח פתח להפקרות של חסימת הצומת המרכזי במדינה כל שני וחמישי. המרחם על החוסמים מתאכזר אל הנהגים.

הגיע הזמן לשים קץ להפקרות, ועכשיו.
מצאתם טעות לשון?
