N12
פרסומת

נסיעה במיליון דולר ליפן? מצויין

ההוצאה על נסיעת ראש הממשלה נתניהו ליפן אמנם גבוהה, אבל היא עדיין הרבה יותר זולה מההחלטה לרכוש לו מטוס מיוחד שהתקבלה השבוע בממשלה. הטיסה ליפן תעלה מיליון דולר. המטוס יעלה 250 מיליון שקלים בשביל 10 טיסות בשנה, וזה עוד לפני שמדברים על תחזוקה

נחמיה שטרסלר
חדשות
פורסם:
נחמיה שטרסלר
צילום: חדשות 2
הקישור הועתק
נחמיה שטרסלר
נחמיה שטרסלר | צילום: חדשות 2

ראש הממשלה בנימין נתניהו ייצא מחר בערב לביקור עבודה ביפן, כשהוא מלווה ברעייתו שרה ובילדיו. אני דווקא בעד הנסיעה הזו, שתעלה כמיליון דולר למשלם המסים.

נכון, בטיסת אל-על לטוקיו יזכה ראש הממשלה נתניהו למיטה זוגית שגם היא כרוכה בהוצאה, אבל זה כל כך זול לעומת ההחלטה לקנות מטוס גדול מיוחד גדול רק לראש הממשלה. מטוס כזה יעלה למדינה 250 מיליון שקלים, וזה עוד לפני עלות התחזוקה שלו שתהיה לפחות עוד 40 מיליון שקלים בשנה.

לא תיפתח חקירה פלילית. נתניהו ורעייתו
ראש הממשלה ורעייתו נוחתים בניו יורק | צילום: לע"מ

המטוס הזה יטוס 10 פעמים בשנה בסך הכול, ובשאר הזמן הוא פשוט יעמוד. ומי יתחזק אותו וישפץ אותו? סביר להניח שחברות בבעלות פעילי ליכוד כאלה ואחרים. בשורה התחתונה - עדיף שנתניהו ייסע במיליון דולר ליפן מאשר שכולנו נשלם עשרות מיליונים על המטוס שלו.

בלשכת ראש הממשלה נתניהו ביקשו להדגיש כי נסיעתם של ילדי ראש הממשלה ליפן ממומנת מכיסם הפרטי של בני הזוג נתניהו.