אתמול נפתחה לקהל תערוכת "מבשלים 2010" - תערוכה ראשונה מסוגה לחובבי בישול ואפייה, וגם לאוהבי גורמה שלא בדיוק מבשלים את האוכל שלהם בעצמם.

במבשלים תוכלו למצוא מיני חידושים מתחום המטבח, כמו סירים שלא מצריכים לא שמן ולא מים (או מעבד מזון שחותך קוביות - ידעתם שיש דבר כזה?), אבל גם הרבה דוכנים של גאדג'טים, כלי בישול ומוצרים לאכלן החובב (נציגות של שמני זית בוטיק, פסטות, מחלבות משובחות ועוד).

לא השתכנעתם? אולי הסדנאות שמעבירים השפים במקום יעשו את העבודה. בכל מקרה, יש עוד את היום ומחר - אז אל תתמהמהו.

>> מתכון: פוקצ'ת זעתר של אורי שפט, ממשתתפי התערוכה