N12
פרסומת

הכירו את הסיגריה האלקטרונית

מעשנים רבים מצאו אלטרנטיבה לנזקי הטבק ולהתייקרות מחירי הסיגריות, ורכשו את הסיגריה האלקטרונית. המעשנים הולכים "עם" אך למעשה נפטרים לכאורה מן הרעלים והריחות הידועים. אולם מבדיקת משרד הבריאות עולה כי בשימוש בסיגריה טמונות סכנות לא מעטות למעשנים, שלא נשמעים לאזהרות

עמרי ברק ועידו סולומון
המהדורה המרכזית, חדשות 2
פורסם:
הקישור הועתק

מחברת "עשן אחר" נמסר בתגובה: "תמוהה בעינינו העובדה שמשרד הבריאות מאשר נוזלי מילוי נחותים, שעלולים להכיל חומרים מזיקים ללא ניקוטין, ואילו נוזלי מילוי איכותיים - הוא פוסל רק בגלל הניקוטין שממילא נמצא בנוזל במינונים נמוכים ובטוחים לשימוש".


מחברת "טאקו" נמסר בתגובה: "אנו מזמינים את משרד הבריאות והמחלקה למניעת עישון, לתמוך בשיווק סיגריות אלקטרוניות ללא ניקוטין, ולא למנוע מעשרות אלפי ישראלים שמבקשים להיגמל, ולהפחית את נזקי עישון הטבק מלעבור לעישון אלקטרוני".