N12
פרסומת

האם האוכל במסעדות ובבתי מלון ראוי?

אמש הבאנו את התיעוד של הפשיטה על מסעדת "המוציא" בירושלים, שהסתיימה בכמויות גדולות של מזון שהושמד, שהושלך לפח. אבל מדובר בתופעה רחבה הרבה יותר: גם במסעדות אחרות, באולמות אירועים ובבתי מלון, כשהאוכל נראה מצוין, הוא לא תמיד ראוי למאכל גם בעיני הפקחים

לי אברמוביץ' ויעל אוסטרייכר
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

מאולם השמחות "סי אנד שף" במלון איילנד נמסר בתגובה: "לחברתנו ניסיון ומוניטין של עשרות שנים בעריכת אירועים מכול הסוגים ללא דופי. עשרות אלפים של לקוחות מרוצים הם העדות לסטנדרט הגבוה של מטבחי החברה. מדובר גם בלקוחות חוזרים ונשנים אשר מקיימים מחזור של אירועים: בריתות, בר מצווה, חתונות ואירועים עסקיים. מדובר בתקלה חד פעמית של טבח חדש, שהקפיא חמישה מגשים בלבד של עוף המסתכמים בארבעים קילוגרמים בלבד. אנו תמיד שואפים להשתפר לטובת עשרות אלפי לקוחותינו המרוצים".

ממסעדת "בני הדייג" בנתניה נמסר בתגובה: "המסעדה נמצאת בהליך מתקדם לקבלת רישיון עסק. כך או כך הפערים הקיימים ושעתידים להיפתר בימים הקרובים אינם פערים בטיחותיים. אנו מתייחסים ברצינות לממצאים שהתגלו ופעלנו לתיקונם לאלתר. נמשיך לספק לסועדינו את חומרי הגלם הטובים ביותר ואנו מזמינים את קהל לקוחותינו להמשיך ולבקר במסעדה".