N12
פרסומת

האב הבן וקופת החולים

קופת חולים מכבי החליטה לפתוח סניף חדש בטבריה - בדירה ששייכת לבנו של בכיר בקופה. המרפאה תיפתח ללא היתר ותופעל בידי גורם חיצוני בניגוד לנהלים. בנוסף מתברר כי לבנו של הבכיר יש עסקים נוספים עם הקופה

פורסם:
הקישור הועתק

מחברת אסטרטגיה נמסר בתגובה: "אנו אחראים לקבלת האישורים הנדרשים, ובעניין זה אנו פועלים מול כל הרשויות והגורמים הרלוונטיים. אנו מאוכזבים שככל הנראה קופה מתחרה פועלת לפגוע בשירות רפואי למי שזקוק לכך, על מנת שלא ייפתח שירות רפואי".

ממכבי שירותי בריאות נמסר בתגובה: "למכבי התקשרות עם אלפי נותני שירותים רפואיים, לרבות רופאים עצמאיים. לאחר שנבחנו במשך שנה מספר חלופות, הוחלט להתקשר עם בית הרופאים בטבריה, בין היתר עקב מיקומו והמחיר האטרקטיבי. ההתקשרות תקינה וראויה. באשר לטענה שהועלתה לגבי חבר הנהלת הקופה, היא תיבדק".