N12
פרסומת

צעיר ישראלי נדקר ונפצע קל בכביש 443

הפצוע (26), שנפגע בתחנת דלק, הגיע בכוחות עצמו למחסום עופר - שם חבר אליו אמבולנס של מד"א שפינה אותו לבית החולים שערי צדק. המחבל נורה למוות על ידי כוחות צה"ל שהיו במקום

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

צעיר ישראלי בן 26 נדקר הערב (ראשון) בתחנת דלק בכביש 443. מצבו מוגדר קל. המחבל נורה למוות על ידי כוחות צה"ל.

האירוע התרחש סמוך לשעה 20:00, אז הגיע הישראלי למחסום עופר באופן עצמי. שם חבר אליו אמבולנס של מגן דוד אדום. הצוות הרפואי העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו לבית החולים שערי צדק בירושלים.

ביום חמישי נפצעו שלושה לוחמי צה"ל בפיגוע דריסה על ציר 60 סמוך למעלה לבונה. שניים מהם במצב קשה וחייל נוסף נפצע בינוני. הם סובלים מפגיעות רב-מערכתיות. המחבל נורה על ידי חייל אחר שהיה במקום. הפצועים פונו לבתי החולים הדסה עין כרם בירושלים ובילינסון בפתח תקווה.

כתוצאה מירי החייל התהפך הרכב שבו נהג המחבל והוא נלכד בתוכו. מצבו קשה. קודם לכן התעורר חשש כי הוא נושא על עצמו אמצעי לחימה או שהרכב ממולכד. חמאס בירך על פיגוע הדריסה וכינה אותו "תגובה טבעית לפשעי הכיבוש ועדר מתנחליו בגדה".