N12
פרסומת

שיתוף פעולה בין רותי ברודו ל-GreenOnyx: הירק של החברה מגיע לסניפי דליקטסן

במסגרת השותפות, הפיתוח Wanna Greens יוצע למכירה ב-12 שקלים ל-50 גרם במעדניות ובאתר האינטרנט. גידול הירק נעשה באמצעות טכנולוגיה ייחודית שפיתחה חברת האגרי-טק של הביולוגית ציפי שהם

מערכת Business
Business
פורסם:
השקת wanna greens רותי ברודו ציפי שהם
צילום: רפי דלויה
הקישור הועתק

חברת האגרי-טק הישראלית GreenOnyx הכריזה היום (שלישי) על השקת הירק הירוק הקטן בעולם המבוסס על צמח הוולפיה. המוצר, שנקרא Wanna Greens, יימכר במעדניות דליקטסן של המסעדנית רותי ברודו. במסגרת שיתוף פעולה חדש בין הקבוצה לחברה, הוא יהיה זמין לרכישה באתר הדליקטסן ובסניפים במחיר של 12 שקלים ל-50 גרם.

Wanna Greens הוא תוצר של טכנולוגיית ה-Quantum-Farm שפותחה על ידי ד"ר ציפי שהם - ביולוגית, שותפה מייסדת ומנכ"לית החברה. הוא מכיל ערך תזונתי גבוה במיוחד, עם יותר ברזל מתרד ויותר אבץ מברוקולי וקייל. הטעם שלו נחשב לעדין והוא נשאר טרי במקרר למשך שבועות. בנוסף לכך, הודות לסביבה הסטרילית שבה הוא גדל, אין צורך לשטוף אותו לפני האכילה. 

WANNA GREENS
wanna greens | צילום: דריה קוזמינה

ה-Quantum-Farm היא חווה פנים-מבנית, אנכית ומודולרית המשלבת טכנולוגיות של אוטומציה ובינה מלאכותית. היא מחקה את הצמיחה הקוונטית שניתן לזהות בטבע ומאפשרת גידול בר-קיימא. שיטת גידול זו מאפשרת ייצור יעיל, נקי וסטרילי של Wanna Greens תוך שמירה על ערכים תזונתיים גבוהים ומזעור השימוש במשאבים כמו שטח וציוד, והקטנת עלויות האנרגיה והעבודה.

חברת GreenOnyx נוסדה ב־2013 בידי שהם, חוקרת סרטן בגופי מחקר מובילים, בהם מכון ויצמן. הזנים שהחברה מתמקדת בהם מוכרים בארץ כצמחי בר בשם כדרורית המים. בתאילנד הכינוי המסורתי לצמח הוא קאי נאם (Khai Nam), כשהשם המסחרי למוצר החברה הוא Wanna Greens.