פורום Duns 100 כינס את בכירי ענף המשפט בתחום דיני עבודה כדי לדון על תורנויות המתמחים, מודל העבודה ההיברידי, תופעת ההתפטרות השקטה, הטרדות מיניות והנושאים הבוערים. בין המשתתפים הייתה גם יו"ר ועדת העבודה והרווחה, ח"כ אפרת רייטן. 

"השנה הנחתי על שולחן הכנסת למעשה לראשונה מזה אולי אי פעם שהכנסת דנה במה שקרוי כלכלת הפלטפורמות, סוג חדש של העסקה", התייחסה ח"כ רייטן לסוגיית ההעסקה של שליחי וולט ופלטפורומות דומות. "זה לא שכיר, זה גם לא עצמאי. זה מעמד חדש. לא ייתכן שיש מציאות חדשה והחקיקה שוב מזדחלת מאחור". 

עו"ד ענת בש, מייסדת ובעלים, ענת בש, משרד עורכי דין, התייחסה לתפקיד האחראית על החוק להטרדה מינית בעבודה ואיך ניתן למנוע מראש הטרדות. "מדובר בתפקיד שכבר היום מוכר וידוע", אמרה. "בפרקטיקה אנחנו רואים הרבה בעיות עם התפקיד הזה במיוחד שלוקחים ממונה מתוך הארגון. יש הרבה מקרים שהתלונה היא נגד המנכ"ל ואז הממונה דואגת למקום העבודה שלה". 

עו"ד טל קרת, שותפה מובילה, דיני עבודה, יגאל ארנון - תדמור לוי, התייחסה לנושא הפעלת צו איסור פרסום בבתי הדין לעבודה: "יש שני מקרים שרלונטיים יותר לתחום שלנו - הטרדה מינית ותיקים של סודות מסחריים. בתיקים של הטרדה מינית אני חושבת שהאיזון שצריך להיות שכל עוד התיק מתנהל הוא בדלתיים סגורות, אבל אם יש הרשעה של מישהו שהטריד כבר בעבר במקומות עבודה קודמים זה יעזור גם למעסיקים עתידיים".

"נשים הן כוח עבודה חשוב מאוד למשק", אמרה עו"ד שני אשכנזי, שותפה ומנהלת, מחלקת דיני עבודה, עמית פולק, מטלון ושות'  בנוגע לשוויון הזדמנויות בעבודה. "למרות זאת, הרבה פעמים אנחנו רואים במשק שהנשים הן הנפגעות העיקריות והן אלה שנדרשות לבחור בין מחוייבות ומשפחה לבין מקום עבודה. יש הרבה מחקרים שמראים שגיוון מגדרי יכול רק לשפר ביצועים במקום העבודה".