LIVING
LIVING

רואים שקוף: הסירים שיחממו לכם את החורף

העונה הקרה כבר כאן ואיתה מתעורר החשק לארוחה חמה ומפנקת. ככה עשינו את זה

נועה קנריק | בשיתוף שקל | | פורסם 28/11/19 10:55 
שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

בינינו? אין כמו בית מואר עם אוירה חורפית וחמימה, אור נרות, שולחן מעוצב וריח של מרק. החורף כבר כאן ולכבודו בחרנו להכין שולחן חמים שיתאים בדיוק לעונה הקרה.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

שקט, רוגע והרמוניה מחבקת היוו את הבסיס והקונספט העיצובי לשולחן החורפי שלנו, כמו גם הצבעים הרכים, הטבעיים ומונוכרומטיים. יחד עם זאת, העיצוב בכללותו משדר חמימות ועושר בשל הבחירה לשלב עץ טבעי, אלמנטים מהטבע, ירקות העונה ונרות.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

אחד הדברים שהכי כיף לעשות לאורך השנה הוא לנצל את חומרי הגלם העונתיים כאלמנטים עיצוביים, במיוחד פירות וירקות מיוחדים אותם אפשר לשלב בעיצוב שולחן האוכל. אז נכנסנו לירקן האהוב ומיד כשראינו את הדלועים הלבנות, רצינו גם לבשל אותן, וגם לשלב אותן כראנר טבעי, וזו התוצאה.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

בחרנו להשתמש גם בדלועים ירוקות וכתומות וזאת על מנת שיתאימו לסט הסירים השקופים והבריאים מבית קורנינג שהוסיפו מאוד לאווירה. השקיפות שלהם מאפשרת לסובבים לראות מה מתבשל בתוך הסיר ועובדה זו בפני עצמה מאוד מוסיפה לחוויה. ומה לגבי היופי של הסירים? הוא חוסך לנו את הצורך לשימוש בכלי הגשה. ערכנו את השולחן בסט צלחות מפנק ושיבצנו סכום קלאסי, גביעים וכוסות.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

החלטנו לעצב שולחן טבעי ללא שימוש במפה ולכן השתמשנו בשולחן מעץ טבעי וגולמי. פירקנו ארגז עץ ישן והנחנו את הדפנות והמכסה שלו במרכז השולחן. קטפנו ענפי שרך מהגינה והנחנו בעציצים, אותם מיקמנו על הבמות שנוצרו במרכז השולחן. הנחנו נרות לבנים בין הדלועים והשרכים ויצרנו מראה קסום שיצר הרגשה כאילו אנחנו ממש בתוך יער קטן שלקוח מאגדות.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

הסירים שבחרנו אינם פולטים רעלים ללא קשר לזמן הבישול, ושומרים על הערכים התזונתיים של המזון. הם חוסכים באנרגיה ושומרים על החום גם לאחר שמורידים אותם מהאש, כך שגם אם הטמפרטורות בחוץ מאוד נמוכות, עדיין אפשר להגיש ארוחה חמה ומפנקת.

 

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

ומה התבשל בסירים שלנו אתם וודאי שואלים? מרק ירקות עשיר ומפנק, ירקות מאודים וגיוזה עוף ופטריות שקל להכין וקשה להפסיק לאכול.

שקל הפקת חורף
צילום: נמרוד סונדרס

שיהיה לכולנו חורף חמים ונעים!

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן