כמות החיידקים במגירת הירקות במקרר היא בממוצע פי 750 מהרמה הבטוחה, כך התגלה במחקר שנערך עבור Microban, חברה המתמחה בטכנולוגיות אנטי-בקטריליות. באתר My Domaine ממליצים לנקות את מגירת הירקות פעם בחודש. הנה חמישה שלבים לניקיון מושלם:

 

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> חלום שלנו: הבית המושלם של ההורים לארבעה

>> שדרגה את המטבח עם צבע בלבד והתוצאה מטורפת

סופי הינצ'ליף, גורו הניקיון הבריטית, פרסמה השבוע בסטוריז באינסטגרם את השיטה שלה לניקוי המקרר. לדבריה, היא מנקה את המקרר לעתים קרובות כך שהתהליך לא דורש זמן רב. אחרי שהיא מרוקנת את המקרר הינצ'ליף ממלאת את המגירות במי סבון ומשרה את המדפים בתוכן. היא מנקה את פנים המקרר ואז מנקה את המגירות והמדפים בספוג ניקוי אנטי בקטרילי. הינצ'ליף משתמשת במשטחי מגן למדפי המקרר והיא משרה גם אותם ושוטפת. היא נותנת לכל החלקים להתייבש ואז היא מדביקה עליהם מדבקות עם תוויות ("גבינות", "בשר", "יוגורט" ועוד).

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק