בריאות
בריאות

השינוי הזה בתפריט שלנו יכול להאכיל מאות מיליונים

החזית החדשה במחלוקת על אכילת בשר באה מהכיוון הסביבתי. האם באמת מוצדק לאכול כל כך הרבה בקר כשסוגים אחרים של מזון מן החי תופסים הרבה פחות שטח ומשאבים? לפני שתענו, קחו בחשבון את המספרים: בארה"ב מעריכים כי המרה של גידול בקר בעוף תאפשר להאכיל לפחות 120 מיליון בני אדם נוספים

נעה ברק-גביש | מכון דוידסון - הזרוע החינוכית של מכון ויצמן | פורסם 03/07/17 14:07 
אישה אוכלת המבורגר במסעדה (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)
צילום: אימג'בנק / Thinkstock
הכי נצפים