בריאות
בריאות

מופרזות או נכונות: האם הנחיות משרד הבריאות לצמצם בצריכת בשר אכן מוצדקות?

בעקבות ההמלצות החדשות שהוציא לאחרונה משרד הבריאות הקוראות לצמצם באופן משמעותי את צריכת הבשר, גורמים בתעשיית המזון מציעים לשקול את העניין מחדש: "ההנחיות עלולות לגרום לפגיעה בבריאות לרבות השמנת יתר", מזהירה טכנולוגית מזון בכירה בארץ. מנגד, טוענת תזונאית המתמחה בטבעונות: "התנהלות מסוג זה תורמת לבריאות טובה יותר ואף מסייעת לשיפור איכות הסביבה"

מיכל הלפרין | mako בריאות | פורסם 19/07/17 07:00 
סטייקים על הגריל (צילום: ShutterStock)
צילום: ShutterStock
הכי נצפים