• ¼ 1 כוסות קמח תופח

  • 1 גביע יוגורט ללא לקטוז 10% green

  • 1 ביצה

  • 3 כפות סוכר

  • 1 כפית תמצית וניל

  • קורט מלח

  • שמן לטיגון

לקישוט:

  • אבקת סוכר

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה
  2. מחממים סיר עם שמן ומחכים שיגיע לחום בינוני
  3. לוקחים מקערת הבלילה כף. בעזרת כף נוספת מורידים בעדינות לתוך השמן (כדאי לעבוד לאט ודי קרוב לשמן, כדי שלא ישפריץ). מטגנים 5 סופגניות ביחד כל פעם.
  4. מטגנים 3 דקות מכל צד
  5. מוציאים בעזרת כף מחוררת לכלי עם נייר סופג
  6. מפזרים אבקת סוכר על הסופגניות החמות ומגישים