אוכל
מגזין סוף השבוע

העלמה והמוות

בעידן החציל וטחינה, מסעדת גריג הולכת נגד הזרם ומגישה אוכל אירופאי מוקפד, מודרני, כבד ועמוק. הבעיה שלה היא לא האוכל הטעים, אלא המיקום שלה בישראל הצעקנית והמיוזעת. האם יש לה סיכוי לשרוד ב-38 מעלות ו-75% לחות?

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 07/07/16 09:30 
גריג דלעת ושרימפס (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
לוק אירופאי עם אווירה תל אביבית. גריג | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות